Anonimen -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del (10.12.2008 11:45:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, Kleo, naša tudi korenčka preveč ne mara. Pa bo že. Sicer pa jaz sem že pred časom kupila AM2 in je najprej fajn spala po njem... samo potem je pa začela dosti kakak, sigurno preveč, pa potem niti ponoči več ni bilo efekta, ker je kakala... tako da jaz sem ji sedaj nazaj AM1 kupila, ker na sploh to velja za najbolj kakovostno mleko za dojenčka, ne glede na starost - to odraža tudi cena. Pa kakamo tudi ne več ponoči, spi pa tudi - čeprav zvečer ji dava tisti Guten nacht iz Mullerja... Ampak se mi zdi, da ni toliko hrana bistvena pri tem spanju čez noč, ampak bioritem, da se malčku telo umiri, temperatura malo zniža... Ti dam cist prav,ker moja tudi zelo veliko kaka,da bi ji dajala zdaj se 2ko...Je pa res 1AM,najbolj prodajna,ker, kadar kupujem jo komaj dobim,ponavadi so vse druge,ta pa ena ali nobena skatlja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Pri PRE sem imela vedno po par paketov na zalogi,zdaj pa kar sproti kupujem,mi nikakor ne rata utrofit po vec naenkrat.
|
|
|
|