5ra_28 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (23.6.2009 8:11:46)
|
Jutro...spet dež...[sm=smiley11.gif] Ana Luna..super za zagovor, čestitam, pa lepo za morje. Mi pa krenemo jutri (pa Otika tudi jutri, se mi zdi). Ja vem, da naju boste pogrešale...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Spanje na trebuščku..zakaj pa ne?? Saj niso več stari par dni. Tai je spal na trebuščku že od prvega mesca dalje. Zdaj pa spi na trebuščku, na hrbtu, na boku, okrog v vse smeri v posteljici, z nogo na ograji, na medotu, pod medotom (ja, tudi 30 cm medota je že imel čez glavo [sm=jezicek.gif]). Če se otrok sam da v nek položaj, pomeni da mu paše - zdaj ko se že znajo premikat. Keksi..jaz tudi kar sparove ali leibnitz. Sam pri polnozrbatih se kar čutijo zrnca, tud če so zmiksana. Potem pa se mu je zatikalo. Je imel sam 1x polnozrnata. Zelenjavne kupljene kašice..nikoli!!!! Kupim sam sadne, če kam gremo (ali zdaj s skuto in jogurtom, ali žitne ali kaj podobnega, Müsli z ananasom mi je dober, mljask!!!!). Zelenjavne pa so meni na videz bljak, vonj tudi ni privlačen, da pa nima rad, pa mu ne morem zamerit, ker meni tudi ni dobro. Je sam eno žličko probal, je kašico dobil, pa nikoli več. Grem jaz počasi v kovček metat stvari. Mali ima 2/3, midva pa eno tretjino skupaj. [sm=jezicek.gif] Tako je bilo vsaj ko smo šli v Stuttgart. V prtljažnik pa je šel voziček in kovček!!! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|