Vplanu -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (21.1.2009 9:28:40)
|
Ojla punce, Jaz sem mislila, da se mi bo včeraj zvečer kar zmešalo. Tamala se je drla od 18.00 ure zvečer pa do 21.00. Ko sva pričelI z umivanjem in masažo je pa kar utihnila. Vmes sem 3x padla v jok, ker enostavno nisem več vedla kaj naj naredim. Krčev pa ni imela, ker ni dajala takih znakov, pa tudi kapljice sem ji kar dala, pa ni bilo nič bolje. Je pa res, da sem se popoldne začela ful slabo počutiti, vse me je bolelo. In sedaj razmišljam, če ni slučajno čutila, da jaz nisem OK in je zato razgrajala ali pa je tudi njo kaj matralo. Vse mišice so me bolele,... mislim, ...katastrofa. Ponoči pa je tudi že ob 1.00 jedla pa potem ob 5.00 - zdele pa še spi. Vsako rundo sem jo morala preobleči, ker očitno tudi Pamperske iz Mullerja premočijo - [sm=zmeden.gif]. Otika - midve sva ful blizu - jaz stanujem pri Domžalah, tako, da ko bo lepo vreme - mora pasti kakšen kufe, a ne? Krst - mi jo bomo krstili, kot smo ta prvo - potem pa se naj sama odloči za naprej - ali bo hodila k verouku ali ne. Krstili jo bomo pa konec maja ali pa v začetku junija, ko bo že toplo pa tudi večja že bo in bo lažje,... Imam pa že fajn žur plac ogledan. Glede pogostitve pa sem se odločila kar za catering, ki ga imajo naši prijatelji. Ful dobro skuhajo in pripravijo, pa še ugodni so. Pri prvi smo šli v gostilno, pa smo res imeli ful folka, pa še celo popoldne smo se tam zadržali - no račun je pa takrat (5 let nazaj) nanesel 60.000 sit [sm=jezicek.gif]. Ampak smo se pa imeli fajn. Danes imam ginekologa in čakam zeleno luč za akcijo - he he - komaj čakam - moj pa tudi. Imejte se. Pa pa
|
|
|
|