|
Tinky -> RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del (29.12.2008 7:34:32)
|
Dobro jutro Glede GH, začela sem jabolkom, ki ga je prvič z užitkom pojedel, drugič, tretjič glih tako, pol pa ne vem, al sem dobila drugo sorto, da ven pljuva al pa je postal fina rit. Po tistem, ko sem uvedla vso zelenjavo, sem probala še z banano in po njej se je začel oblizovat in si grist še ustnice. In jo je tako na brzino pojedel, da nisem mogla verjet, ker z ostalo hrano imamo prav borbe, ker stiska skupaj dlesni in ne odpira ust. Zdej sem jo itak črtala iz jedilnika. Danes je Teo spet spal 12,5 ur v kosu. Jaz sem pa zje.bana, več kot spim, več bi spala [sm=smiley1.gif]. Včeraj smo sestavli omare v dnevni sobi, dali steklo na vrata, tako da je notranjost skoraj končana. Čez urco peljem malega k mami, da naredim generalko, poslikam in dam slike končno na rr!! Včeraj smo zakurili kamin (na full) in smo imeli v dnevni sobi 26 stipinj, da smo se šetali okoli v kanotjeri, zunaj je pa šibala burja 100 na uro in ne vem, če je blo kej dosti stopinj nad 0. Danes bo treba bolj zmerno zakurit [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|