moya -> RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del (30.12.2008 15:31:04)
|
punce živjo! po zeloooo zeloo dolgem času se javljam, včasih vas mal preberem ampak enostavno mi ne znese da bi kaj napisala.. pri nas je skozz akcija, ko pa mala zaspi pa hitim kaj naredit.. Upam, da me niste čist pozable medtem ko se nisem javljala sem bila jst 3x bolana od tega 1x mastitis, pri 5 mesecih.., Tija pa 2x.. tko da nam ni blo nič luštno.. Vidim, da že kar uvajate gosto hrano, kaj pa tiste ki na polno dojite? Mi2 se še vedno na polno dojiva, kljub vmesnim odkljanjanjem ampak smo vstrajal pa se je obnesel.. Zaenkrat sem ji 2x zvečer naredila kašico iz riževih pahuljic zmešano z mojim mlekom, ker smo še vedno na mlečni+jajčni dieti. zdaj pa razmišljam da bi začela z korenjčkom pa mogoče z hruško. Blacky - poznam primer ko je mel otročiček alergijo na jabolko, tako da po mojem je krivo jabolko ne korenjček.. Nam je tud pametnega kužka božiček prinesel in je tamala čis nora [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ljubljančanke, za kateri termin ste se prijavile za plavanje? Jst jih bom jutr poklicala, upam, da je še kej frej. Evo, še podatke za statistiko našega drobižka (par dni gor/dol): 1 m: 3725, 53 cm 2 m: 4440, 54 cm 4m: 5460, 61 cm 5m: 6080, 62 cm Evo, tako na hitro..papa
|
|
|
|