Anonimen -> RE: Nismo še obupale kljub 40 + (3.10.2009 10:15:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naska ne vem, če bo profesor kaj posebej navdušen. Mi2 sva jih veliko spraševala o tem, pa so vsi rekli kao da nič kaj dosti ne pomaga. Potem sem pa pogruntala, da se jim ne da ukvarjat s tem in se bojijo, ker nekatere punce jedo sve i svašta, da se ne predozirajo. Nekatere sestavine so v prevelikih odmerkih toksične. jaz sem res veliko študirala te zadeve zase in za mojega in uspela priti do te stopnje, da je je meni FSH bistveno izboljšal, pa tudi seme od mojega je bistveno boljše. No, do končnega rezultata pa še nisva prišla. Maco in 7 keto pošljejo kar hitro. mislim, da pride v 1 tednu. Cell defence je pa treba čakat 2-3 tedne. Jaz ti vseeno priporočam, da se tega lotiš pred naslednjim postopkom, če sedaj ne rata. Saj ni nujno, da jemlješ polne 3 M. Priporočljivo je. Ni mi čisto jasno kakšno nadgradnjo postopka mislijo? Takoj po kratkem dolg postopek ali kako? Glede darovanih celic. Ponavadi hodijo v Prago. Mislim, da je cena cca 3.000 EUR. Midva sva se pomenila o tem in ne greva v to. Tudi postopkov se ne bova šla v nedogled. Naslednji postopek bo najverjetneje zadnji. Mislim, da je to odločitev obeh partnerjev. Fajn morata premisliti kako naprej. Cena darovane celice je 3.800€. To je brez zdravil.Zraven računaj še nekaj nočitev v Pragi, ki niso poceni.Če skupaj vržemo vse skupaj, rabiš okrog 4.300 za en postopek.
|
|
|
|