Lara28 -> RE: Civilna + piknik na isti dan: kaj mislite o tem? (30.12.2008 16:02:23)
|
Pozdravljena! Tudi midva sva imela piknik varianto poroke. No nama se je zraven poklopil še krst, pa oba sva imela 30 let - sicer ne točno isti mesec. IN smo združili vse.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Krst in civilno smo imeli samo z res OŽJO žlahto (15 ljudi), na civilno je prišlo sicer še enih 10 najožjih prijateljev - samo na matični urad. Nisva jih posebaj vabila, ampak so sami prišli po svoji želji. Po obredu smo imeli malo bolj svečano kosilo - z družino. Doma smo bili ob 6ih zvečer. Meni je bilo ful lepo in intimno. Naslednji teden pa smo naredili piknik za vse prijatelje in tudi družino - prišli so samo starši, dedki in babice pa ne. Istočasno smo proslavili poroko, obe 30 letnici in še Anejev 1. rojstni dan. Piknik je bil noro dober, malo smo pekli, naročili odojka, pecivo sop mi pripravile kolegice in bilo je res odlično. Še enkrat bi naredila isto. Na pikniku je bilo ene 50 ljudi. No midva sva se za to varianto odločila, ker nisva hotela na poroki vse možne žlahte, ki je je ogromno, poleg tega pa nimava nekih odnosov z njimi, sploh pa ne rednih. Pa seveda tudi finančni zalogaj bi bil prevelik. "Prvi" del poroke je plačal moj oče in ne vem koliko je stalo. Sigurno pa ne več kot 1500 eur vse skupaj. Piknik je prišel tudi max 1000 eur. (najem prostora je bil 50, odojek okoli 200, ostalo meso ene 250, pa kruh in pijača mogoče 200). Res pa je da smo vse sami pekli in stregli. Imeli smo ruski bife, vsak je vzel kar mu je pasalo. Pekla sta dva prijatelja, ki imata veselje s tem. In kolegice so mi naredile pecivo in solate, nekaj pa tudi mami in jaz sama seveda. No toliko o mojih izkuzšnjah!
|
|
|
|