Abra -> RE: Januar 09 IVF/ICSI (25.1.2009 13:27:46)
|
Ooo, je dan krasnih novic [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pikovit in Vitaebella [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] naj te krasne blastociste prinesejo lep plus in zdrave otročke! pa Princes tudi [sm=smiley1.gif] Gigi, čisto dovolj je 5 foliklov, do punkcije bo tudi manjši ujel večje in če ti naredijo ICSI bo tudi oplojenega dovolj. Jaz sem optimistka [sm=smiley1.gif] T1979, folikelčki bodo še zrastli, pa ziher se bo še kak našel. To je super vmesni rezultat [sm=smiley1.gif] Zvezdica, medo je bolj lene sorte zgleda [sm=smiley1.gif] da ne boš res še 14 dni čakala. Nedelje še ni konec, ima še čas. Jaz sem tudi na nedeljo rodila, pa se čez dan ni še nič dogajalo [sm=smiley1.gif] Sonček, jaz sem pa že mislila, da dihaš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Blanč, pa kaj imaš ti še vedno težave s tistim, česar ne omenjamo [sm=smiley13.gif] jaz sem prometrium jemala skoraj do konca, dva dni prej sem nehala. pa levčka bosta tvoja dva [sm=bravo.gif] Kruce, a firbcat na NS pa ne gresta? To je tko fin pregled, samo morfologija je še lepša. Saj, če ne vzameš cd-ja ta pregled ni tko drag, pa že prej vidiš tveganje. Amino ni obvezna, ti pa z leti avtomatično pripada. A zdaj pa že za Shuko stavte, smo že tko daleč? Ah, bo kar na Valentina [sm=smiley1.gif] Lara, si že kaj bolje? Spat ne moreš?[sm=smiley13.gif] Pozdravček vsem!
|
|
|
|