| 
	   
	    | 
		    
			  | Gina ->  RE: Kaj s sladko smetano?  (9.1.2009 21:03:47) |  
			  | Lahko jih delaš samo s česnom
 -  prepražiš česen da zadiši,
 - gor vržeš narezane šampinjone (lahko tudi kake druge gobe, samo v tem primeru jih moraš še blanširat prej),
 -začiniš po okusu (jaz dam ponavadi vegeto ali nadomestek vegete, ena moja frendica prakticira žlico instant gobje juhe zraven, je tudi dobro),
 - ko je skoraj mehko, dam zraven sladko smetano, toliko da povre (če imaš rada gosto, lahko v smetano zmešaš čisto malo moke, jaz ponavadi ne),
 - čisto na koncu dodaš peteršilj.
 
 Če jih delaš še s čebulo, na začetku narezano čebulo potenstaš, vse ostalo pa sledi popolnoma enako. Meni je tudi ta varianta odlična, če ne še malo boljša.
 |   
	          | 
 |  |  |