rdeča lička in bradica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

boni25 -> rdeča lička in bradica (12.1.2009 21:16:34)

Oj
Moj 8 mesečnik ima zelo rdeča lička in bradico tko čudno flekast je.Zdej pa ne vem a je od hrane al od mraza.Dons smo bli mal okol ampak je bil na mrazu sam kar je sel iz avta ven pa not.To se mu je pa kaksne dve urce nazaj pojavlo.Jedu je pa dons take stvari k jih je ze ene parkrat tko da ne vem kaj bi blo to.Kaj mislte a nej ga pelem zdravnik jutr?

kajajaka -> RE: rdeča lička in bradica (12.1.2009 21:20:46)

zaradi flekca na ličku pa res ni treba k zdravniku... po moje jutri zjutraj ne bo več nič.
Otroci so pač včasih malo flekasti, ker imajo tako občutljivo kožico.

Našo 6-mesečnico vsak dan peljemo ven. Sedaj, ko je -10 pač samo za 15,20 minut. Od mraza ima vedno rdeča lička in nosek, kar se po kakšni uri pomiri. Pa moram kar potrkat, ni še niti zasmrkala v življenju. Je pa res, da smo od prihoda iz porodnišnice vsak dan zunaj in je utrjena.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2009 21:26:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

boni25 -> RE: rdeča lička in bradica (12.1.2009 21:39:24)

Upam da je res od mraza,sem mu zdaj lepo s fiziolosko obrisala pa namazala s hladilnim mazilom, ker je mel pa res taka hrapava lička.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2009 22:56:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kaja02 -> RE: rdeča lička in bradica (12.1.2009 23:51:08)

a od zobkov je tud lahko???? naša ma namreč danes zelo rdeča lica in brado, pa sem  zvečer opazila da ji prihaja zobek ven, še ni prikukal, je pa tik pred tem

Tisana -> RE: rdeča lička in bradica (13.1.2009 4:33:37)

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

a od zobkov je tud lahko???? naša ma namreč danes zelo rdeča lica in brado, pa sem  zvečer opazila da ji prihaja zobek ven, še ni prikukal, je pa tik pred tem
 Itak. Če imajo eni lahko rdečo rit, zakaj ne bi imela tudi lica, ko so pa tok bližje zobom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

resnično srečna -> RE: rdeča lička in bradica (13.1.2009 7:32:50)

Jp...prihod zobkov je tudi pri nas nakazovala rdečica po bradici in ličkih...se takrat več slini...udi med spanjem...in smo to uspešno preganjali z Riboderminom...kar v lekarno pa namazat pa bo...

romy27 -> RE: rdeča lička in bradica (13.1.2009 10:18:16)

oi,

nam so se rdeca licka vlekla tedne in tedne..ko sem ze mislila da je kaksna alergija,sem sla k zdravnici in mi je dala kremico,ki so mi jo posebej naredili v lekarni in zdej je super..zdravnica je rekla,da to pride enostavno od letnega casa-zima..

boni25 -> RE: rdeča lička in bradica (13.1.2009 13:18:47)

No nej vam povem da danes nima več tako rdečih sam mal se vidi sem pa res danes ugotovila da mu 6 zob raste mogoče je res to.Pa kr afna se noče kej dost jest.Drugač je dobre vole.

Stran: [1]