Anonimen -> RE: Oktobrke 2009 (1.7.2009 21:41:18)
|
Metka, še od mene... VSE NAJBOLJŠE.. [sm=smiley1.gif] Pusti dece,..., sej veš.. smo z drugega planeta [sm=smiley36.gif] Punce .. v ponedeljek so me pikal.. od 7 do 14 sm mela ta test za sladkorno, rezultati so bli ok ampak je rekla, da znajo bit lažno ok in mam 20. julija spet.[sm=smiley13.gif] Drugače sem pa danes imela pregled, obupno me je nakregal.. kaj si mislim, da sm se kr 4 kg zredila od 26.5. [sm=smiley13.gif] Sm bla prv presenečena in sm se branla... Skratka.., sem v 25t 3d, zredila sm se 7 kg, a je to res taka tragedija??? Ma se mi ne pozna, skoz sm bla vsa shirana in zdej pravjo, da vsaj zgledam, pa buši no.., buši je velik na meni tako mejčkani... in ne vem.., počutila sem se tako grozno, da vam opisat ne morem. Je to res preveč? Sm si obljubila, da se do naslednjega pregleda niti kg ne zredim, .... in to omejevanje me spravlja v obup. Sm se kr drla mal prej... in bi zanalaš vse zbasala vase zarad trme.. Ne vem kaj bi mi sicer pomagal ampak... takih kritik na račun kg pa še nism doživela in me je kr... razžalostilo... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Uglavnem..., pozdravček od debele deklice... [sm=smiley1.gif] Aja, pa dobili smo vozička danes, je lepi in že čaka na Rižkota.. pa še teta MalaMravljica nama je poslala najlepšo blazino za počivat, dojit... MM, ti si najboljša!!!![sm=smiley1.gif] No pa še en pozdrav od debele deklice..
|
|
|
|