malaMravljica -> RE: Oktobrke 2009 (11.2.2009 16:47:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda Tane žal mi je mi gre tako na jok ko berem tvojo zgodbo. Sem prišla ravno iz službe in sem čutila mlo večji izcedek in pogledam, in je bil temno rumen rahlo rjav. Punce vse sem preštudirala in res sem se ustrašila. Ima katera kakšno podobno izkušnjo ? Pravoda, to ti pa morem sedaj odgovorit. In se povem, da bi meni v tvojem primeru tudi ze zivci popustili, sem imela zacetek jeseni namesto lepega 9. tedna opravljen ss. Ampak preberi si to sedaj! No, moj g mi je rekel, izcedki so normalni, kar ni ok je sveza kri. In jaz sem takrat sla k g napregled, ker sem imela kar konkretno in izkljucno svezo kri, pa me je pregledal in najprej rekel, da je sicer veliko krvi, ma mogoce ni tako slabo. Pol je naredil uz in zgodba se je koncala, upanja ni bilo vec. Dokler torej ni sveza kri, ampak rumen in malo temen izcedek ne panicari. To je sicer tezko ampak se najboljsa resitev. Za dober obcutek pa pojdi malo v posteljo in bos takoj boljse. SRECNO! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]bos videla da bo se vse dobro. Ja, jaz sem danes dan komplet prespala, slabosti so bile nepopisne. Po eni strani si govorim, da to pomeni, da je bejbi ok, samo je pa to kar hudo za prestajat. Se pa potem spomnim, da je bilo vceraj ze vse tako veliko in srcek je bil, pa gre spet mal lazje naprej.
|
|
|
|