Nončika -> RE: Oktobrke 2009 (20.2.2009 9:02:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H Sem pa uspela sedaj prebrati vseh 26 strani in sem opazila, da se o nečem niste pogovarjali, mene pa muči... 1.Kadim že 10 let, nazadnje cca. škatlo in četrt na dan (25). Takoj ko sem izvedela za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , sem zmanjšala na 12, ta teden se držim 10 na dan. Ali je katera kadila pred nosečnostjo? Je že odnehala? Kako ji je uspelo? Poleg vsega imam ful stresno službo, pa še moj kadi doma v stanovanju... evo, še ena ki kadi in ima stresno službo. plus tega mi v torek poteče pogodba. baje jo mam podaljšano.za 6m. jaz kadim samo v službi, ene 5 čikov. zjutraj sem zmanjšala na 1čik ob kavi in vmes mogoče ne, pa na odhodu domov. počasi bom še to nehala. pogosto se že dogaja, da mi čik sploh ne paše. moj tudi kadi, a v stanovanju ne. gre ven ali na balkon ali pa v kurilnico. probaj mu dopovedat, da naj ne bi kadil v stanovanju, midve bove pa počasi čike odložile. sodelavko sem vprašala glede kajenja. ona je v nosečnosti kadila in ji je ginekolog rekel, da naj si takoj ne vzame vse. počasi postopoma, ker če ti manjka nikotin in ti telo napačno odreagira na manjko lahko s tem povzročiš več težav otroku, kot pa če skadiš čik ali dva.
|
|
|
|