ABRAHAM (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...Sporočilo


mamima -> ABRAHAM (21.1.2009 20:08:19)

Moja mami bo februarja praznovala 50 let. Nekaj se menimo, da bi ji pripravili kako finto, nekaj zanimivega, bomo pa praznovali v eni gostilni. Kaj predlagate?
Maste kake izkušnje s tem?
Volga -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 20:09:44)

IZVIRNO SPOROČILO: mamima

Moja mami bo februarja praznovala 50 let. Nekaj se menimo, da bi ji pripravili kako finto, nekaj zanimivega, bomo pa praznovali v eni gostilni.
Ja, prav. Fajn se imejte.
melanija -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 20:38:58)

Klapa je tastu in tašči ko sta dopolnila 50 let, priredila finte v smislu karikiranja poklica, ki sta ga opravljala, pa zraven so kaj smešnega povedali, kar se jim je zgodilo leta nazaj ko so ga skupaj bandali, bilo je tudi nekaj izmišljenega  - za smeh. Pa preoblči se je morala - tašča namreč - v kuharico, ker je to po poklicu. vključili pa so tudi darilo, ki so ji ga kupili z raznoraznimi pripombami. Pri tastu je bilo isto, na istem principu, pa več manjših daril, za spomin in v povezavi z besdilom so jima dali.
Elvircek -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 21:15:47)

Moji mami smo pripravili pravo zabavo. Najprej so bila na vrsti pravila:

V imenu zakona Abrahamovcev moramo danes skleniti 1000 letni sporazum med Bogom in Zemljo za sprejem kandidata za Abrahamovca, ki vsebuje 10 naslednjih pravil:   Sam kandidat je lahko ženskega ali moškega spola in mora dopolnjevati 50 let.Kandidat mora biti živ in znati vsaj en materin jezik ali pokazati z znaki ali mimiko.Polaga zrelostni izpit in to ustno pred tričlansko izbrano komisijo.Pri polaganju izpita si ima kandidat pravico izbrati mentorja, ki ni nujno Abrahamovec.Člani komisije morajo imeti 50 let, torej Abrahamovci (ta točka ni nujno pogoj, če jih slučajno ni).Kandidat mora odgovoriti na zastavljena vprašanja. Če ne odgovori ali ne odgovori pravilno ali ne ve odgovora, mora spiti kozarec vina ali piva na ex.Nato se lahko posvetuje z mentorjem.Če tudi mentor ne ve pravilnega odgovora, mora tudi ta spiti kozarec vina ali piva na ex.Po končanem testu komisija ugotovi ali je kandidat sposoben za Abrahamovca in ga nato za celo življenje proglasi za Abrahamovca.Po končanem sklepu in sprejetju kandidata za Abrahamovca cela družba spije kozarec vina ali piva za zdravje vseh prisotnih.
Elvircek -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 21:18:33)

Nato je seveda sledil test:

Katere ženske so najzvestejše: plavolaske, črnolaske ali rdečelaske? Odgovor: Sivolaske. Kakšna je razlika med snegom in standardom? Odgovor: Sneg pada samo pozimi, standard pa čez vso leto. Kdaj so moški najbolj pametni: pred, med ali po seksu? Odgovor: Med seksom, ker so priklopljeni na inteligenco. Kakšna je razlika med kapitalistično in socialistično svinjo? Odgovor: Kapitalistična svinja se naje in gre spat v kot, socialistična svinja pa se zvrne v korito in kar tam zaspi. Kakšna je razlika med seksom in usmerjenim izobraževanjem? Odgovor: Pri seksu daš noter **** in pride ven človek, pri usmerjenem  izobraževanju pa daš noter človeka in pride ven ****. Kako se pari raca? Odgovor: S kropom oz. vrelo vodo. Za katero boleznijo je zbolelo naše gospodarstvo? Odgovor: Za padavico, ker je tako nizko padlo. Kakšna je razlika med letalom in tičem? Odgovor: Ko gre letalo gor, je vedno manjši, ko pa gre tič gor, je pa vedno večji. Kje je ženska najbolj mehka? Odgovor: Tam kjer jajca celo življenje tolčejo in se ne zlomijo. Kdaj je moški v meni? Odgovor: Ko ima jajca daljša od tiča. Kakšna je razlika med staro in mlado žensko? Odgovor: Stari ženski moraš sleči hlačke, da vidiš rit, mladi pa potegniti rit narazen, da vidiš hlačke. Kaj je za žensko spretnost? Odgovor: Pogovarjati se z enim moškim, gledati drugega in misliti na tretjega. Kako se reče Abraham po kitajsko? Odgovor: Kita Hira Kdaj bi bila lahko žena krasno bitje? Odgovor: Če bi moški lahko padel samo v njeno naročje, ne pa v njene roke. Zakaj upokojencem svetijo oči, ko seksajo? Odgovor: Ker porabljajo rezervo. Malo hodi, malo skoči. Kateri ptič je to? Odgovor: Žaba. Kdaj dobi moški sivi las? Odgovor: Vsakič, ko mu vstane zaman. Kje je ženska najbolj črna? Odgovor: V Afriki. Zakaj se zadnje čase v Sloveniji rodi veliko blondincev? Odgovor: Ker imajo Slovenci male tiče in pride zraven svetloba. Kdo je psihoanalitik? Odgovor: To je oseba, ki ne gleda striptizet, ampak obraze navzočih gledalcev. Kaj imata skupnega tašča in sladoled? Odgovor: Oba sta dobra, ko sta mrzla. Kaj rečeš, ko vidiš obešeno taščo? Odgovor: Sreča na vrvici. Kako se pravilno izgovori glavno mesto ZDA: NEV JORK ali NJUJORK? Odgovor: Washington. Zakaj so ženske neumne? Odgovor: Ker zaradi ene klobase vzamejo celega prasca. Naštej pet živali, brez kateri ženska ne more živeti? Utemelji odgovor! Odgovor: Brez kune v žepu, brez lisice okrog vratu, brez jaguarja v garaži, brez tigra v postelji in brez opice, ki vse to plača. Kakšna je razlika med padalom in kondomom? Odgovor: Če poči padalo, en človek manj, če poči kondom, en več. Razloži, za kaj gre: » Stoje sem jo prosil, sede mi je dala, od zadaj sem jo obliznil, spredaj pritisnil, a se ni upirala.« Odgovor: »Oh, ti moja mala znamka.« Kdaj bodo moški vredni 1000 SIT? Odgovor: Ko bodo jajca po 500 SIT. Katera bolezen je najlepša? Odgovor: Skleroza: vsak dan izveš nekaj novega. V čem sta si podobna nedrček in poslovna bilanca? Odgovor: Oba prikrivata dejansko stanje.
Elvircek -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 21:24:10)

Za konec pa še pesem:

Adijo moja mlada leta,
Bila so polna, izživeta.
Radosti vedno je bilo obilo,
A tudi mnogo, kar jih je težilo.
Hotela kdaj bi, da bi se vrnila,
A kaj bi zdaj za njimi žalovala.
Modrost v zameno za mladost,
                                              z ljubeznijo živeti še bom znala.
Pa dobro zabavo vam želim!


mamima -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 21:25:15)

Joooooj elvirček, hvala, to ti je pa vzelo časa!!!! Super!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

Volga pa: ja itak da se bomo meli fajn!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]


ery -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 21:51:29)

MAMINA, hvala ti za vprašanje. moja mami pa aprila praznuje.

ELVIRČEK, nora si, hvala ti, tudi meni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
petarda -> RE: ABRAHAM (21.1.2009 22:23:06)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Super!
Elvircek -> RE: ABRAHAM (23.1.2009 20:10:47)

Potem pa so še tu razne igre (da se malo noge pretegnejo):

Slepa mis (ali kako dobro poznam svoje prijatelje) Abrahamovki zavezemo oci. Iz obcinstva izberemo tri osebe. Postavimo jih pred slavljenko. Nic ne smejo govoriti. Ce karkoli recejo, morajo za kazen spiti 0,5 dcl vina. Abrahamovko malo zavrtimo in ji recemo, da mora s pomocjo otipavanja ugotoviti, kdo je kdo.
Elvircek -> RE: ABRAHAM (23.1.2009 20:12:35)

Ples z balonom in jajcem (ali kaksne so moje akrobatske sposobnosti) Na glasbo Čukov (ali nekega ansambla) se abrahamovka mora zavrteti z izbranim plesalcem tri kroge okrog postavljenih stolov. Za vsak predmet (balon, jajce) si mora izbrati novega plesalca. V primeru, da predmet pade na tla, morata oba spiti po 0,5 dcl vina.
Elvircek -> RE: ABRAHAM (23.1.2009 20:14:16)

Oponašanje živali (ali kako se znajdem na deželi) Abrahamovka si izbere 2 pomočnika. Vsak mora po svojih najboljših močeh oponašati naslednje živali: mačko (ko ji je sila) psa (ko pride poštar na vrata) petelina (ko se zdani) kokos (ki je ravnokar izvalila jajce) konja (ko mu je sila)
Elvircek -> RE: ABRAHAM (23.1.2009 20:14:47)

Skriti predmet (ali kako sem navihana) Abrahamovka mora v 5 minutah najti skrite tangice.
Elvircek -> RE: ABRAHAM (23.1.2009 20:17:07)

Skratka, uživajte, imejte se noro in nepozabno. Abraham je le abraham in treba je dokazati, da se abrahamovci niso šlepali teh 50 let, ampak da so si nabrali še in še izkušenj (takšnih in drugačnih).
Stran: [1]