Pilar -> In te pestke, pa še kakšno vprašanje imam za vas. (14.4.2005 9:24:34)
|
Po zeeelo dolgem času lepo pozdravljene...pri nas računalnik nekaj šteka, pol pa ne morem gor:(. No, zdej se je končno nekaj zrihtalo, pa še v petek dobimo nov procesor:bravo: Sedaj pa k vprašanjem: :rozica: Jure (v soboto bo imel 4m) si pestke tako divje tlači v ustka, da ga niti previt ne morem normalno. Saj ne vedno, bolj zvečer. V bistvu si mislim, da mi mogoče želi povedat, da je utrujen, včasih lačen, ali pa želi pozornost...kaj menite, je možno? :rozica: No, ker v teh dneh nisem mogla na RR, sem pa malo po knjigah brala in sem postala spet vsa usrana....tam piše da bodimo pozorni, če nam rečejo, da tako pridnega otroka pa še ne, pa če veliko spi( Jure je na začetku ful malo spal. Samo ponoči, sedaj pa tud malo dopoldne in malo popoldne).Jst si sicer to razlagam po svoje: da smo se končno navadili delat z njim in zato je tudi manj siten in ne joka! :rozica: Pa še neki: a je imela še katera v nosečnosti "neobičajen" CTG...Meni so ga na koncu delali vsakih 6 ur, pa pol niso nič rekli da bi bilo kaj narobe... :rozica: a sem padla v poporodno depresijo, al kaj mi je, da kar naprej te napisane stvari razmišljam:zmeden: Lepo se imejte....:)
|
|
|
|