Češnca -> RE: Julijke2007- 2.del (10.12.2009 10:00:49)
|
Dobro jutro! [sm=smiley1.gif] Kakšen krasen dan! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jst sm tud naspana...pa se je Juš 3x dojil... človk se vsega navadi! [sm=jezicek.gif] Sva od 7ih do 9ih skupaj spala (mali se je name priklopu in je še mene zmanjkal!). baja joj, te naše tašče... [sm=smiley5.gif] Sej moja ni tko slaba, no... Sploh kar se Anžeja tiče. Juša bi pa skos po rokah valjala, zraven pa komentira, kolk da je scrkljan, ker ga mamo samo v naročju! [sm=zmeden.gif] Kdaj že??? Mislm, itak, da tud, ampak je ogromno na puzzlih, se on čist super zabava! [sm=smiley1.gif] Plus tega je ravno zadnjič komentirala, da je Juša precej skupi, da je težek! [sm=zmeden.gif] OK, že pri Anžeju je blo tko...samo on je mel skor 2 kg več! [sm=smiley22.gif] Pa tud ni bil bajsi... Kaj čem, sej o tem sem že pisala... Še dobro, da naši [sm=love.gif] dobr odreagirajo (vsaj včasih, če ne vedno! [sm=smiley36.gif]) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dej, ti naredi to marmelado, pol pa poročaj. [sm=smiley36.gif] Ajvy zaposlena...no, ja...časa ni... [sm=smiley36.gif] Pa sploh ni panike, luštno mi je! [sm=smiley1.gif] Anžej pa pravi, da gre v varstvo, pol pa v službo vltat pa šwasat pa ventile menat in žagat... [sm=smiley36.gif] neli od kar si ti z nami spet mal bolj pridno čvekamo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Si nam dala svež zagon! [sm=smiley36.gif] Routerji ja... [sm=hudicek1.gif] Sva mela tud midva probleme, pa še zdej so - občasno. [sm=smiley29.gif] kapica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za telovadca/telovadko!!! Ta bo tak(a), kot je naš Juš! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|