baja* -> RE: Julijke2007- 2.del (22.12.2009 9:59:21)
|
za zvesto, ostale kr preskočite[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] meni se tudi ni čisto strdila, ampak je vseeno ok, ker je zelo gosto tekoča. sem pa letos kuhala tudi grozdno (fuuul dobra), ampak se pa ni strdila, tak da jo na kruh skorajda ne morš namazat. je pa fajn za palačinke (mater, zdaj pa nem folgala palačink pečt[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). lepo pa so želirale borovničeva, maline+rdeči ribez in rdeči+črni ribez. vse super dobre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] moram se še 1x pomarančne lotit, samo tam je več dela, ker morš vse belo dol pobrat, če ne je grenka... je pa tudi zelo odvisno od tega, kolko cukra daš not in kak dolgo kuhaš. pa črni ribez ma pektin al ka je že in to še dodatno pomaga želirat. če slučajno nisi vedla in te zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] še eno vprašanje zate: kaj ti si kozarce, ko si jih zavila v deko, narobe obrnila? jaz jih nisem, ker se mi čudno čuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] samo tam piše, da bi jih naj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] čaki, grem ti zaj oni seznam poslat...
|
|
|
|