san -> RE: zakladi marčevk 2008 (18.2.2009 21:02:42)
|
na hitro se javim, mal sm vas preletela, ampak res na hitro meridaub, čestitke za pupo[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]. jaz dajem urbanu tudi kruh s semeni, pa jih včasih prežveči, spet drugič ven pljune, tudi rženega včasih je, drugič ne[sm=smiley36.gif]. namaze dajem pa podobno kod druge: sirni filadelfijo, al pa šparov sirni namaz, pa skuto, paštetko argetko junior, vulevupate, maslo, marmelado, včasih mu dam pa kruh v jogurt. dam mu pa majhen košček, za recimo 5 grižljajev. včasih lepo poje, drugič pač ne in takrat mu pol sama v usta dajem. in super, da boš imela andrejčka doma, sej bo šlo, sploh, če boš imela še pomoč sem in tja[sm=smiley1.gif]. dinki, sem vesela, da se je porihtalo za varstvo[sm=bravo.gif], sliši se super[sm=bravo.gif]. v vrtcu pa manj odštejejo za prehrano, se skoraj ne pozna pri plačilu položnice[sm=zmeden.gif] joj, lona, men je tko hudo za tajo. upam, da kmalu prenehate z ventolinom za zmeraj[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] kako je bilo na večerji? aja, naš urban, kadar ima poln nos, tudi včasih bruhnr ven hrano, ker se mu zaleti od šmrkljev mumu, pridna[sm=smiley1.gif], upam, da je presenečenje uspelo[sm=bravo.gif]. terida, bravo eriki za prve samostojne korake[sm=bravo.gif] btw, kje pa si? principessa julija, vse najboljše za tvoj 11 mesec[sm=torta.gif][sm=darilo.gif][sm=bravo.gif][sm=metulj.gif], malho zdravja in sreče ti pošiljam zofy, se strinjam, rožnik je treba ponovit, res je blo fino[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] nčk, upam, da ste našli kakšno zadevo... zdej so res počitnice, pa še naslednji teden, tko da je verjetno precej zasedeno... pa uživajte 100/h[sm=smiley1.gif] jst sm pa dobila apartma in to ugodno, juhuhhu[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif], gemo na pezo smučkat, na avstrijsko stran - petzenberg, na netu kar fajn zgleda, kako je v resnici bomo pa še videli... no, sej si povsod zmeri fajn nardimo[sm=smiley1.gif] tina, super slikce[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za otroški dodatek pa vsi dobimo pošto 1 mesec prej
|
|
|
|