|
tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** (26.3.2009 13:19:17)
|
Jaša tudi že spi 2,5 uri. Mora noč notri prinest. Smo slabo spali. Pa še Jošt ga je utrudil. Ali pa bolje spi, ker spi na moji postelji. Mu je Jošt zasedel posteljico. Nell, a pa ga imaš ponoči v spalni vreči? Se mogoče ne bi toliko kotalil. Ponoči mu pa daj lonec kamilic v sobo in dvakrat čez noč menjaj in bo jutri bolje. In držim pesti za vrtec. Zate in za Tiborja. Otroci - mi jih ne bomo več imeli. Imam dva zdrava otroka in sem hvaležna. Pri tem bo tudi ostalo. Lahko pa se mi zgodi tako kot pri žanneži. Nikoli ne veš. Minca_n, dobrodošla. erin, en fant od suzane vem da je Blaž, za drugega pa ne vem. Pa ni za kaj. Te je bilo fino slišati. Tato, bravo za Mami. MATEJKA_, super da poveš svoje mnenje. Jaz bom pa dojila kolikor bom le lahko, pa če bo to do dveh let in pol pač bo. Vsaj čez naslednjo zimo pa še nameravam, da gredo bolezni mimo. Meni je krasno videti otročka, ki se še pri dveh letih pocrtlja pri mamici. Luna, jaz ponavadi naredim svežo špinačo. Nekaj listov skuham z ostalo zelenjavo, največkrat samo s krompirjem. Enkrat sem jo naredila samo in sem dodala malo smetane. Pa ni jedel. Zoja Miša in Ryssa, lahko sta samo ponosni. Ozziebo, upam da bo z Laro kmalu bolje. Zoja Miša, kakšno je vreme na Štajerkem? Upam da uživata. Košuta, bravo za sedenje. Nas je pa še več otrok. 6. Betty, ne vem koliko mleka, vendar verjetno ne več 500 ml. Anita, bravo za spanje. Tista knjiga je pa res grozna, ne? gajka, bravo za sedenje. Vilika, madonca sta luštna. Prav za v okvir. Zdaj grem pa še slikce iz fotoaparata snet.
|
|
|
|