Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


miška1 -> Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (10.2.2009 13:24:18)

Je kdo bil kdaj v kateri in kje. Kakšno je stanje?

lp miška





Anonimen -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (11.2.2009 9:46:10)

Mi smo bili 5 let nazaj v Nerezinah,v merkatorjevih hiškah.Bilo je super,okolica lepa,sam zdej se mi zdi,da je Merkator te hiške razprodal.Škoda,ker plaža za otroke je bila peščena,v tem naselju so bili pa sami slovenci,ker so bile vse hiške od različnih firm.Zdi se mi,pa da ima Merkator še v Čateških bungalove.




nena m -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (11.2.2009 10:00:23)

Moja tašča hodi v Čateške ali v Atomske. Upokojenci imajo zelo poceni, za zaposlene ne vem.

V Čateških so hiške, lani prenovljene.

V Atomskih pa je apartma v aparthotelu Rosa, tudi lepo.





karamela -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (14.2.2009 10:56:35)

bila lani  za vikend  v Kranjski gori.

Od zunaj ful fancy, res lepo, na novo prenovljeno, fasada okna..  Notri pa še ni bilo obnovljeno. Pohištvo staro, vendar mislim, da so medtem času tudi notri že kaj obnovili, če jih ni recesija zadržala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Drugje pa nisem bila.




lutiropan -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (20.2.2009 19:08:27)

Mi smo bili v Maredi...
Ni nam bilo všeč. Oprema stara, pa nismo zbirčni, saj smo zelo malo v apartmaju, ampak vseeno bi lahko malo bolš opremili....Smo bili v najvišjem nadstropju....stopnic kar nekaj za prehodit. Dobro, da so otroci že toliko večji, letos, ko je tamala stara eno leto  si ne predstavljam, kako bi bilo... No, saj pa v končni fazi, za tako ceno tudi ne moreš prav veliko pričakovati. Pa plaža je daleč, razen, če greš čez kamp, za to pa moraš plačati. Mi smo se potem dnevno vozili v Pineto ali Novi grad.




silvika -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (13.3.2010 19:44:40)

Pozdrav !
Mene pa zanimajo apartmaji v Kranjski Gori .Kakšno je stanje sedaj ? Ali so med tem časom tudi notranjost obnovili?
LP




iplusj -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (29.7.2010 0:14:53)

zdravo:)
mi gremo letos v maredo preko mercatorja.Ker ste že bili tam,me zanima ali imaš hiško za sebe ali imaš samo stanovanje,in kaj približno vsebuje,nevem TV,hladilnik,...?:)
Lp!




lenika83 -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (23.8.2010 17:03:34)

Še jaz bi se priključila kar tukaj.

Me zanima, če katera kaj bolje pozna Marcatorjeve apartmaje v čateških toplicah? To, da so obnovljeni, že vem. Zanima me bolj konkretno kako izgledajo (nadstropni, pritlični, imajo teraso,...)?

Sicer smo pa mi bili letos že 2-krat v Mercatorjevih apartmajih. Prvič smo bili marca v Kranjski Gori in so apartmaji res super. Povsem prenovljeni, pohištvo je zelo lepo usklajeno, kuhinja je super opremljena, zelo čisti, nič uničeni, v glavnem res lepi.

Drugič smo pa bili v Svetem Pelegrinu. Tam je bila pa povsem druga pesem. Meni osebno totalna katastrofa. Do zdaj sploh nisem vedela, da še obstajajo apartmaji z 1 zvezdico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pohištvo ful staro, sicer čisto, ampak je vse smrdelo, apartma majhen (1 soba je tako ozka, da sta v njej samo 2 postelji ena za drugo, ker več ni prostora), dvorišče čisto zanič (za moje pojme). V naselju ni niti trgovine, plaža mi pa tudi ni bila všeč, ker so same skale, pa nič sence, pa še za sprehajanje ni nič pametnega. Pa nisem na splošno preveč zakomplicirana glede tega, ampak mi je bilo res totalno antipatično. Smo se nonstop vozili nekam drugam na plažo, pa na sprehode.




karamela -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (30.8.2010 21:51:55)

Bila letos tudi v Čatežkih. Apartmaji so lepi, prenovljeni, čisti. Hiške so dostopne, v pritičju imaš hodnik, kopalnico, kuhinjo z dnevno, zgoraj po stopnicah mansarda  pa 2 sobi za spanje. Iz pritličja ven imaš teraso oz. zunaj mizo klop in čisto dovolj prostora za zasebnost. Ful primerno tudi za družinice...

jaz sem bila res zadovoljna.







luka jan -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (30.8.2010 21:59:31)


IZVIRNO SPOROČILO: karamela

Bila letos tudi v Čatežkih. Apartmaji so lepi, prenovljeni, čisti. Hiške so dostopne, v pritičju imaš hodnik, kopalnico, kuhinjo z dnevno, zgoraj po stopnicah mansarda  pa 2 sobi za spanje. Iz pritličja ven imaš teraso oz. zunaj mizo klop in čisto dovolj prostora za zasebnost. Ful primerno tudi za družinice...

jaz sem bila res zadovoljna.







Karamela, a si tam zaposlena?
Obstaja tudi varianta da najame kdo od zunaj?




karamela -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (3.9.2010 17:26:35)

Ne, nisem zaposlena v M. Je pa prijateljica in smo šli skupaj. Žal res ne vem, če lahko kdo od zunaj najame. predlagam da pokličeš kar v Mercator pa ti bodo dal podatke oz. informcije.





Stran: [1]