Barva oken- kombinacija&cena (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


Meggi -> Barva oken- kombinacija&cena (17.2.2009 17:49:15)

 Obeta se nam, da  začnemo s prenovo enega prostora, ki bi naj imel ala balkonska vrata a z možnostjo zaklepanja. Prišel boš ven direkt na dvorišče. V celi bajti imamo namen zamenjat okna a bo še počakalo.
Za barvo fasade se nagibam med rumeno&oranžno&rdečimi toni. morda kaj rjavega vmes. Kaknš barvo oken naj izberem? Beli so res univerzalni, sam mi zgledajo tak plastični (no v resnici so) Všeč so mi npr. ti srebrno sivi toni.A mika me rjava. Kako potem ven zbijajo taka barva. Vem, ja nisem odločena. A katera ve koliko se pozna cena klasičnega belega v primerjavi z srebrnimi? Mi boste prikrajšale iskanje info?  




AnBan -> RE: Barva oken- kombinacija&cena (17.2.2009 17:52:17)

Srebrna, sploh če je biserna, je kar nekaj dražja od navadne bele. Bele jaz ne bi nikoli dala, ker se grozno poznajo gor mušji drekci.
Mi smo dali natur macesnova okna. In bo fasada beige/rjava z kakšno udarno barvo vmes.
K marelični pa najbolj paše barva mahagonija.




Meggi -> RE: Barva oken- kombinacija&cena (17.2.2009 18:15:40)

Tole za belo barvo bi pa kr rekla. Naj  še katera potrdi tole izjavo o občutljivosti!




gita10 -> RE: Barva oken- kombinacija&cena (17.2.2009 18:55:32)

jaz sem zaposlena v podjetju kjer izdelujemo pvc stavbno pohištvo, bela je najcenejša druge barve so malo dražje okoli 10%. Alo neizdelujemo vendar mislim, da je nekje isto od 10-20 % dražje. če se odločiš za pvc ti lahko pomagam z kakšnim dodatnim popustom javim se na z.s.




Stran: [1]