Posvojiva malega tigrčka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki >> Živali iščejo nov dom



Sporočilo


smuki -> Posvojiva malega tigrčka (18.2.2009 20:44:30)

Ojla!

Pred nekaj časa, nama je odšel svojo pot naprej, mali mucek, na katerega sva se strašno navezala.
Od takrat mi fant ne da mira in se non stop pogovarja sam še o tem, kako bi imel malega muceka.

Zato, kdor koli ima male muce (stare okoli tri mesece), če je kdo našel kakšnega se javljava kot posvojitelja. Iščeva pa predvsem tigrčke.


Mačji pozdrav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Posvojiva malega tigrčka (18.2.2009 20:46:13)

Zavetišča?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pa mora biti ravno mladič?
Ogromno tigrčkov starih pol leta in več čaka nov dom, ker jih nihče noče, ker niso male kepice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Sam vsaka kepica je enkrat velika.....




smuki -> RE: Posvojiva malega tigrčka (18.2.2009 21:06:39)

Ja, saj itak vem, da je zdaj nemogoče dobit 3 mesece stare muce. Zato sem napisala okoli. Tud starejšega muca bi vzela. 




honey -> RE: Posvojiva malega tigrčka (19.2.2009 9:16:38)

Smuki, ti garantiram, da če boš šla enkrat v zavetišče odločena, da boš vzela mucka iz tam, boš prinesla ven ne samo enega, ampak najmanj 2 ali več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz sem enkrat nesla nekaj starih rjuh in odej na Gmajnice in sem prosila, če lahko grem malo pogledat živalce. Joj, ti povem, da bi kar vse odpeljala s sabo. Tisti žalostni učki, ki te gledajo iza rešetk, da ti gre kar na jok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Samo kaj, ko imamo doma že mačjo gospo, staro 8 let in bi se z vsakim novim mačjim članom prvo minuto stepla do onemoglosti. Ko pa nje ne bomo več imeli (kar pa upam, da še ne bo kmalu), bom pa definitivno šla v zavetišče po drugega mačkona/mačkonko. Pa ko se bomo odločili, da bomo imeli kužija, bom šla tudi v zavetišče ponj.




Blueeyes -> RE: Posvojiva malega tigrčka (17.4.2009 16:48:52)

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Smuki, ti garantiram, da če boš šla enkrat v zavetišče odločena, da boš vzela mucka iz tam, boš prinesla ven ne samo enega, ampak najmanj 2 ali več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Jaz sem enkrat nesla nekaj starih rjuh in odej na Gmajnice in sem prosila, če lahko grem malo pogledat živalce. Joj, ti povem, da bi kar vse odpeljala s sabo. Tisti žalostni učki, ki te gledajo iza rešetk, da ti gre kar na jok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Samo kaj, ko imamo doma že mačjo gospo, staro 8 let in bi se z vsakim novim mačjim članom prvo minuto stepla do onemoglosti. Ko pa nje ne bomo več imeli (kar pa upam, da še ne bo kmalu), bom pa definitivno šla v zavetišče po drugega mačkona/mačkonko. Pa ko se bomo odločili, da bomo imeli kužija, bom šla tudi v zavetišče ponj.



jz mam tud doma zdej eno muco, sicer pravo veteranko, staro 20 let al pa še mal več... ne mara nobenih muckov.. jz bi pa tko rada še enega imela... ona je namreč mala lenobica in bi samo jedla in spala. jz bi pa nekoga ki bi se še igral... tko da ko pride čas tudi jaz zavijem na Gmajnice po novo družbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] zakaj bi kupovala mucko če pa je tam tok večje veselje ko katero posvojiš




Stran: [1]