macko -> RE: Dvojčki 2009 (19.2.2010 6:20:25)
|
dobro jutro smo imeli kar mirno noč glede na vse skupej in sem se precej naspala. prejle sta dobile flašo, zdej pa spita naprej, jest pa pokonci. se mi zdi, da je tamala mal boljš, mal še pokašljuje pa nosek zabasan, pa bomo videli dons pri zravniku kako in kaj. držte pestke. jest sem kupla sušilca še preden sem sploh mela tamale in se tut nisem preveč zanimala kaj naj bi vse imel. pa je zdej čist ok. uporabljam samo dve funkcije, za temno perilo in za tisto perilo, ki ga dam kuhat (razlika je pomojem s katero temperaturo suši). zamika vklopa nima, pa ga tut pomojem ne bi rabila, ker cunje še kar nekaj časa ostanejo tople noter, tko da ko jih vzamem ven jih samo zgladim, zložim in v omaro. peglanje odpade [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. peglam samo tetra plenice, ker pridejo preveč zmečkane ven. imam pa sušilca za 6 kg perila, to je fajn. prov velik falit ne moreš pri sušilcu, glavno je pomojem samo to, da ni kombiniran s pralnim strojem. mora bit vsak zase. pa da je kondenzacijski, da se voda zbira v eni posodi, ki jo sproti prazniš. se še kej tipkamo
|
|
|
|