|
urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (21.8.2009 8:24:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Srečanje jest sem za. A v ZOO? A se kar zmenimo? Jest naprimer sem za un vikend konec meseca (29, 30), ko vas bo večina verjetno že z dopusta. Bejbe nč se niste pofočkale. K drgač bomo šli kar sami. Če bo le vreme. Igrišče je za otroke super. Našadva sta full uživala tam. Včeraj sem bila pri kolegici. Se full uredu drži. Sicer kakor pravi, ima na momente še črne misli, ampak drgače se je pa že skulirala. Pa malo je pospravila po svoji glavi in uvidla, da ni vse v tem, da je hiša v nulo čista, otroci so pa medtem sami zunaj na vrtu. Pa seveda se pozna, da ima moža, ki ji res stoji ob strani, pa starše, ki ji ne pustijo, da bi jamrala (no njena sestra je poglavje zase, je zdej ona vsa boga in ima 100 in eno bolezen). Sem se po uri in pol čveka poslovila, pa sva pol še skor celo uro pr avtu čvekali. Sva se full luštn meli, k sva čvekali o tisoč in eni stvari. [sm=smiley36.gif] Zdej grem pa spokat stvari za na morje, potem pa še zadnjič v LIP. Da se jih končno losam za vedno.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|