pancottina -> Čep- kaj narediti?? (19.2.2009 11:30:48)
|
Ciao punce Na forumu sem si že prebrala kar nekaj tem na temo čep in kako izgleda in ... ampak rabila bi en nasvet oziroma mnenje s prve roke. Noseča sem 32 tednov in 3 dni. Do zdaj je nosečnost potekala skoraj b.p., razen krvavitve iz neznanega razloga za katero sem bila tudi hospitalizirana. Danes zjutraj sem kot vsako jutro odšla na wc lulat, in ko sem se obrisala sem opazila kar precej sluzi. Zdaj nekatere opisujejo ta čep temno rjav, ali velik kot grah. No moja sluz je bila prozorno rumena in je bila bolj tekoča, ni bila v kosu, kroglici al čemu podobnemu. Počutje je bilo prej in po tem normalno, edina spremebma je morda rahlo otrdevanje trebuha (od pete ure do zdaj mi je otrdel že ene 3×) ponavadi mi ne. Ne bi rada zganjala preplaha po nepotrebnem. Čudi me, saj do zdaj nisem imela nikoli nobenega takega podobnega izcedka, tudi ko sem šla še na wc ga ni več. Je vseeno možno, da se je čep začel že luščiti? KAj je v takem primeru pametno narediti? Pokličem svojo ginekologinjo? Počakam še malo, da vidim kako se stvari odvijajo tokom dneva? Kaj mi svetujete? Vsakega odgovora bom hvaležna. LP
|
|
|
|