kdaj ste zanosile po ss? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splavSporočilo


tinncyka -> kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 19:17:09)

ojla!!!
jaz sem nova tukaj gori. Pa me zanimajo vaši odgovori! zanima me kdaj ste ponovno zanosile po spontanem splavu? ker jaz sem ga imela lani maja. Noseča sem bila v 7t  Od decembra naprej se pa z mojim fantom trudiva da bi dobila novega člana!!  res da se sedaj trudiva le 3 mesece. ampak upam da bo kmalu prišla vesela novica!!!
zamima me še če je po prvem spontanem splavu bila naslednja nosečnost vredu ali so bile spet kakšne težave??

hvala že naprej za odgovor!!!

Lp, Tinncyka
divans1 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 20:34:34)

Js sm mela lani januarja SS v 6.tednu, pa nama še ni ratalo spet zanosit!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
blaža -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 20:37:21)

Jaz sem ponovno zanosila po 6m. dva sva pazila in pol še 4m, da je ratalo.

misa4 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 20:54:36)

Po 6 mesecih sva ponovno začela in je takoj ratalo.
Jančika_ -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 21:08:00)

Po prvem splavu sem zanosila takoj po prvi M, na žalost je bil spet splav. Po tem drugem sem počakala 4 mesece, potem sem zanosila v prvem poskusu in je šlo srečno do konca. Lani sem spet imela ss, po njem sem imela težave (sum na zarastline po abraziji) in je sledila histeroskopija. Po operaciji (našli in odstranili so mi pregrado) je bilo treba počakati prvo M; zdaj so mimo trije ciklusi brez uspeha in gremo naprej.
tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 21:15:40)

no še enkrat hvala za odgovore!!!
očitno bova še mogla mal počakat da boma mela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!!! poskušala še bova in upam da se mi bo kmalu nasmehnila sreča!!!
Jančika_ -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 21:23:33)

Tinncyka, tudi midva poskušava od decembra. Saj bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Če nič drugega, so me zgoraj napisani dogodki naučili potrpljenja in ponižnosti, ko gre za nosečnost, saj ni nič v mojih rokah. Držim pesti za naju obe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Pa še za katero zraven, če katera rabi, ni problema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 21:34:15)

ja sej je res treba mal počakat jaz tud držim za vse ki bi rade zanosile!!!
očitno je treba res počakat pol leta ker moja kolegica je tudi imela ss maj 2008 in je sedaj 7t [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!!
zelo sm vesela zanjo in za vse ostale katerim je ratalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!!

jaz moram dobiti jutr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] upam pa da je ne bo!!!
res pa da mam napete in boleče prsi, včasih sm tečna včasih vesela, trebuh se mi je napihnu in slabos se mi ponavla!!
testa še ne bom kupovala ker mi je škoda denarja stran metat ker ni glih poceni šport!!!
ampak vsi ti znaki so lahko za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!!!

no če pride bova pa spet poskušala!! enkrat se nama bo nasmehnala sreča!!!

pa držim pestii zate Jančika RR in za vse ostale!!!!
tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 21:38:29)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Js sm mela lani januarja SS v 6.tednu, pa nama še ni ratalo spet zanosit!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]sej bo ratal vrjemi enkrat bo!!!

pa držim pesti zate!!!!
Anonimen -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 21:42:16)

jaz sem imela ss decembra 2005, zanosila septembra 2007
MAŠKA -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 22:20:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Če nič drugega, so me zgoraj napisani dogodki naučili potrpljenja in ponižnosti, ko gre za nosečnost, saj ni nič v mojih rokah. Držim pesti za naju obe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Pa še za katero zraven, če katera rabi, ni problema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .


Tudi mene, pa še kako. Pesti bomo pa menda držale kar vse s takšnimi izkušnjami za vse, ki želijo biti mamice.

Pa da še odgovorim z žal ne vzpodbudnim odgovorom: po ss sem zanosila v prvo po 3. ciklusu, ker so mi priporočali, da počakamo 3, vendar se mi je ss ponovil. Zdaj imamo spet zeleno luč, marca bomo videli, če je kaj ratalo. In naj povem še to, da sem prvega otroka donosila brez vsakih težav, pri drugem pa takšna kalvarija.


tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (24.2.2009 22:28:22)

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

ja sej je res treba mal počakat jaz tud držim za vse ki bi rade zanosile!!!
očitno je treba res počakat pol leta ker moja kolegica je tudi imela ss maj 2008 in je sedaj 7t [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] !!
zelo sm vesela zanjo in za vse ostale katerim je ratalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] !!

jaz moram dobiti jutr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  upam pa da je ne bo!!!
res pa da mam napete in boleče prsi, včasih sm tečna včasih vesela, trebuh se mi je napihnu in slabos se mi ponavla!!
testa še ne bom kupovala ker mi je škoda denarja stran metat ker ni glih poceni šport!!!
ampak vsi ti znaki so lahko za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] !!!

no če pride bova pa spet poskušala!! enkrat se nama bo nasmehnala sreča!!!

pa držim pestii zate Jančika RR in za vse ostale!!!!aja pozabla sem pa to dodati da je imela 1 mesec še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa čist redno!! to mi ni jasno... isto je bilo še pri 2h!! one dve sta mele [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] celo 3 mesece čisto normalno ... neni ni nič več jasno!!

ali ima še katera takšne izkušnje??
panco -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 12:25:18)

Začetek maja sem imela SS, zanosila pa sem julija (po 2. menstruaciji). Držim pesti, da ti čimprej uspe.
pikica36 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 14:23:23)

marec 2008 ss, zanosila potem junija2008 spet ss, .............7 mesecev pa še nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
sisi77 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 15:17:36)

oj!
jaz sem imela ss decembra. sedaj po 2.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bova ponovno poskusila. prej sva potrebovala 8 mesecev vendar se je žal nesrečno končalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] zato sedaj nebom čakala več saj dvomim da se bo v prvo prijelo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vse ki se trudite in se boste še naprej.
tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 16:15:25)

IZVIRNO SPOROČILO: panco

Začetek maja sem imela SS, zanosila pa sem julija (po 2. menstruaciji). Držim pesti, da ti čimprej uspe.


hvala
druga -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 17:04:03)

[/quote]


aja pozabla sem pa to dodati da je imela 1 mesec še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  pa čist redno!! to mi ni jasno... isto je bilo še pri 2h!! one dve sta mele [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  celo 3 mesece čisto normalno ... neni ni nič več jasno!!

ali ima še katera takšne izkušnje??
[/quote]


meni tudi ni jasno to, da si lahko noseč, pa še vedno imaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. v zadnjem tednu sem kar nekajkrat to prebrala....

moj dragi je rekel "eh, te pa boš ti tak kmalu rodila, če maš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa si v bistvu noseča" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 17:12:41)

IZVIRNO SPOROČILO: druga
aja pozabla sem pa to dodati da je imela 1 mesec še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  pa čist redno!! to mi ni jasno... isto je bilo še pri 2h!! one dve sta mele [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  celo 3 mesece čisto normalno ... neni ni nič več jasno!!

ali ima še katera takšne izkušnje??meni tudi ni jasno to, da si lahko noseč, pa še vedno imaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . v zadnjem tednu sem kar nekajkrat to prebrala....

moj dragi je rekel "eh, te pa boš ti tak kmalu rodila, če maš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  pa si v bistvu noseča" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ja sej take izkušnje z to tečko bi pa vse hotele imeti pa čeprav bi jo mogle tri mesece [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prenašat!!!
jaz sem G vprašala pa je reku da se ti zadje čase zelo pojavla... ne vejo kako... tak da potem šele G ugotovi da si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ko te pregleda!!

bilo je pa tako.  začel ji je rasti trebuh... slabost... bruhanje , pa je klicala G in ji povedala znake ter da ima vseeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kljub tem znakom  pa je rekla da naj pride na pregled in G ugotovila da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!!
Sunny77 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 17:13:46)

Ciau punce!
Tudi jaz sem imela ss - oktobra 08, ...po 3 mescih naj bi že lahko zanosila....v akciji od februarja letos[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...upam, da dobim lepo novico drugi mesec ..
p.s. jej koliko vas je imelo ss že 2x....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Lp, S
tinncyka -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 17:17:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny77

Ciau punce!
Tudi jaz sem imela ss - oktobra 08, ...po 3 mescih naj bi že lahko zanosila....v akciji od februarja letos[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...upam, da dobim lepo novico drugi mesec ..
p.s. jej koliko vas je imelo ss že 2x....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Lp, S


držim pesti zate da bo kmalu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]!!!
Maxy -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 17:24:56)

Pozdravljena, jst sem mela pa prvi ss (abrazija) konec septembra, potem sem po dveh M nenačrtovano spet zanosila in je bil takoj ss. Sedaj sem počakala tri M in upam da naslednji teden zagledam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Vztrajaj, enkrat bo že!
frutka_ -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (25.2.2009 17:27:15)

Zanosila sem po prvem ciklusu. Konec avg. 2007 sem morala na abrazijo, prvo in zadnjo M sem imela nato oktobra. Nov. sem že bila srečka nosečka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Držite se punce!Janči moja ti še posebej![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
maj2009 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (26.2.2009 10:28:24)

ojla! še moja izkušnja! takoj prvi mesec, ko sva začela delat na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] sm zanosila, vendar sem imela oktobra 08 v 13tednu splav (odmrtje ploda 8-9 tedn) potem  sva počakala 2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in probala. spet se je prijelo v prvo sedaj sem že skoraj v 10 tednu in upam, da ne bo enake situacije kot prvič. imam pa čisto druge znake kot v prvo.
detelja -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (26.2.2009 16:52:01)

marca 2008 ss z abrazijo...potem junija odstranitev pregrade...julija zagledali + in sedaj smo v 33t6d...sicer pa sem tudi v tej nosečnosti imela težave-rjav, krvav izcedek, do 5. meseca sem jemala dabroston...sedaj pa še vedno jemljem spasmex...
čebelca2 -> RE: kdaj ste zanosile po ss? (1.3.2009 10:24:15)

pozdravljene.

prvič sem zanosila novembra 2007, nenačrtovano... v 8t nosečnosti SS. seveda naju je potem zagrabilo, da bi mela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], čeprav preden sem bila noseča še nisva tako resno razmišljala o tem. potem sva začela junija 2008 spet delat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in sem takoj zanosila...sreča pa spet ni trajala. v 8 tesnu so mi naredili abrazijo, odmrtje ploda. potem sem imela preizkave in ugotovili so pregrado, ki je sedaj že odstranjena.

načeloma lahko naslednji mesec sped začneva delat na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]... ampak po dveh neuspelih poskusih me je kar minilo. sploh ne vem, bi mela otročka ampak ne bi rada še enkrat dala čez ss in vse te muke povezane s tem. za moje težave naj bi bila kriva pregrada, vendar me je tko strah ss... in zdej bi jst kr odlašala... in nasploh mam življenje obrnjeno na glavo, od drugega ss dalje. tud najino spolno življenje je čist na psu, depresivna sem in tečna... vem da vsaka ženska po svoje preboleva in trpi, pa me zanima, če ima katera podobne težave? ali pa sem jst nek ekstrem???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

JANČIKA RR, jst te prov občudujem za pogum in voljo!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>