laknerš -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (27.3.2009 8:29:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Ja Jolly jest se tudi strinjam z Lučko. Zmenta se da ni panike če on hodi ven sam da maš pa pol ti na teden en al pa dva dni sam zase oz takrat ko je on ziher doma in ne bo meu izgovorov da ma šiht in podobno. Drugač mu pa reč, da če ne boš mela ti nč frej pa tut on ne sme it na pir. Midva sva se tudi pri prvi ful kregala kao kdo bo kaj naredil, pa otrok je kao skoz težil, pa prve 4 mesece smo mel FUL krče, pol sva pa uvedla, da sva hodila vsak petek vn SAMA, brez tamale in se nama je odnos ful popravu. Moram pa povdarit da tudi sexa ne smeš zanemarit. Men po prvi ful ni pasal pa sva se non stop kregala, zdej po drugi sm pa ful v elementu se pa zastopva res dobr. Povzetek: vsedta se za mizo in konkretno zmenta, ker tole ne gre več naprej. Ma veš kokrat jaz začnem ta pogovor pa itak kao težim...pa da sem vedla kakšen bo in da sem takega poročila in kaj zdej bluzim. Pa fora je v tem, da se meni ne da zvečer ven hodit on bi pa ostal doma, če bi jaz kam šla, če sem pa itak doma, kaj bo pa on pol doma delal, sej jaz Taja čuvam, otrok itak prvo leto rabi mamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Seks...a veš da me mine, ko ga cel dan ni, ko pa pride pa smrdi po piru in prva stvar kar nardi je da me prime za joške pa rit, mah dej...drka naj si ga...z mal lepšim pristopom bi večkrat dobu. S telim se zelo strinjam. Za vn se pa le potrudi in pojdi. Vzem psa pa pejd en krog al pa na pijačko, pa če ti je še tolk težko. Naj vidi da ni tako lahko Tajkota čuvat, pa da je njegova služba največkrat manj stresna kot tvoja vzgoja. Se boš takoj bolš počutila!!!
|
|
|
|