v dilemi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BONI* -> v dilemi (2.5.2005 18:37:14)

Spet smo pri vprašanju, kako obleči naše:duda: Pa ne v tem smislu, ali mu bo prevroče, ali ga bo zeblo, ampak ali se ga upam izpostaviti sončku. Jaz bi mu oblekla kratke rokave, pa se bojim, da bi ga sonce preveč opeklo, ko pa ima še tako mlečno kožico. Danes je bilo čez dan res zelo vroče in sonce zelo močno, tako da sem še jaz opečena po rokah in vratu:( Saj bi ga namazala z kremico z zaščitnim faktorjem, pa tudi mazala bi ga magar na pol ure, ampak vsi vemo, da tudi to ni 100% zaščita. Saj vem, da ga bom slej ko prej mogla tudi sončku pokazati in dejstvo je, da bo sonce vsak dan močnejše, ampak....ampak on je res še tako mlečen:)-
A preveč kompliciram? Tele ozonske lukne in nevarni UV žarki so me čist prestrašli:ups:

Lp, Boni

Anonimen -> v dilemi (2.5.2005 19:01:28)

Boni če greš na sprehod greš valjda zgodaj zjutraj in po enajsti oziroma ob poldne si že doma takrat ko je najmočnejše sonce.Popoldne pa po pet uri ko spet sonce ni več močno.Marela pa kremica no nimaš se več kaj bat.Malo sončka če prime otročka postopoma pa sam dobro dene-D vitamin.:rozica:

Abby -> v dilemi (2.5.2005 19:41:50)

Jaz svojega fantiča (2 mes.) ne upam kazati direktnemu soncu, zato mu oblečem tanko majčko z dolgimi rokavčki in tanke žabice, na glavo pa klobuček s širokimi krajci. Pri punčki pa uporabim kremo SPF 30 do 40. Pa čez opoldan smo v hiši.

Annny -> v dilemi (2.5.2005 19:47:49)

Živjo,

naša Naja je v vozičku popolnoma v senci, vendar jo je danes kar malo 'dobil' sonček. Po obrazu in po gležnjih (ker si hlače potegne gor) sem jo namazala z mlekom za sončenje Buebchen (faktor 32), pa je vseeno kar malo 'porjavela' v obraz:zmeden2: Zunaj smo bili 2 uri.
Lp

Annny -> v dilemi (2.5.2005 19:48:35)

Ja, tudi naša ima na glavi klobuček s širokimi krajci;)

Anonimen -> v dilemi (2.5.2005 20:37:44)

ja senca more bit!

lp, lara

babylove -> v dilemi (2.5.2005 20:57:27)

Skrit pred soncem! S strehico od vozička ali pa senčnikom, pleničko, kar je pač pri roki.

Stran: [1]