RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja



Sporočilo


mama54 -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (24.3.2009 12:28:26)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Kako pa že ene veste, da so dobili priznanja? Je to že zraven vnešeno poleg rezultatov?

lp, mojca




Naši je učiteljica čestitala za doseženo priznanje.




bori2 -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (25.3.2009 13:11:40)

Še eno vprašanje za učiteljice.

Naš rezultat je 20 točk, kar je super, pomeni da je moja pupa 4 odgovorila prav. Pa vendra ima zraven zvezdico in opombo, da tekmovanje še ni zaključeno. Kaj pa to pomeni?

Povedala mi je, da jih je pisalo 16 iz razreda in da sta samo ona in še en fantek imela samo eno napako. Kaj to pomeni, da šeni zalkjučeno, bodo pisali še kaj?

Tega pa jest ne maram, no. Če že tekmujejo, si mislim, da bi lahko tudi starši kaj vedeli,...




tašy -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (25.3.2009 17:19:35)

bori2-naš je v 2razredu,imel je vse možne točke 50 točk pa mu piše zraven enako,saj to piše vsem,to pa pomeni da še rezultati vseh šol niso zbrani in še ni narejena statistika koliko učencev je imelo določeno število točk,to je potem prikazano s stolpci število vseh otrok ki so tekmovali in koliko jih je doseglo 100%,90% in tako naprej.




mojcaziga -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (26.3.2009 10:28:08)

Na njihovi strani (dmfa) so že uradni podatki.
Naš je z 20 točkami zasedel 1. mesto v tekmovalni kategoriji in bronasto priznanje - 1. razred. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lp, mojca




Anonimen -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (26.3.2009 21:07:55)




Naš je z 45 točkami zasedel 1. mesto v tekmovalni kategoriji in bronasto priznanje - 3. razred. Si ga pa na šoli deli s še enim dečkom. Pa da se še mal pohvalim, smo tut lani praznovali v 2.razredu. 





liza.p -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (27.3.2009 7:09:00)

Jaz pa ne morem več pogledat rezultatov. Ves čas mi javlja napačno geslo. Še komu?




bori2 -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (27.3.2009 12:27:10)

naše geslo tudi ne prime, sem pa včeraj videla na vratih razreda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] prebrala, da ima moja češpa za doseženo 1. mesto bronasto priznanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Pia73 -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (31.3.2009 22:06:46)

IZVIRNO SPOROČILO: mama54

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Za 1. razred naloge niso bile tako zelo lahke. Če so imeli vse prav, so morali zelo zelo zelo natančno poslušati navodila (te naloge v bistvu vsako leto temeljijo na zavajanju, ker so odvečne reči notri)  + imeti precej dobre predstave. Čestitke vsem, ki so tekmovali!


Gina, ti boš bolj vedela. Koliko nalog je bilo za rešit v tretjih razredih. Naša je dobila 40 točk, pravi pa , da je imela dve nalogi narobe, ker jih ni dobro razumela. Učiteljica pa je povedala, da je dobila bronasto priznanje, isto kot lani v drugem razredu. Bili pa so štirje otroci iz njenega razreda na tem tekmovanju.



V tretjih razredih je bilo možnih 50 točk.

Pri nas so pojasnili, da dobijo bronasto priznanje vsi , ki imajo več kot 30 točk in ne 1/3 razreda. Moj sin je imel 45 točk in je še s parimi na 2. mestu v celi generaciji, mislim, da je generacija 61 ali 62 otrok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Baje je samo eden imel vseh 50 točk in ta isti je imel tudi lani vse točke. Za 45 točk je imel narobe eno nalogo in je tudi še tisti dan, ko so pisali povedal, da ima eno nalogo narobe, kako je to vedel pa ne vem.
Nam rezultate povedo učiteljice oz. jih povedo otrokom, ki si jih zapišejo v zvezke. Pole lahko vidimo na govorilnih urah. Naš fant je letos že tretjič osvojil priznanje in lani sem res videla pole, ki pa res niso lahke. Tako, da so dobri vsi, ki to osvojijo. Aja, plačali pa nismo nič.




bori2 -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (3.4.2009 11:28:06)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Na njihovi strani (dmfa) so že uradni podatki.
Naš je z 20 točkami zasedel 1. mesto v tekmovalni kategoriji in bronasto priznanje - 1. razred. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lp, mojca



tudi moja čebela tako,...




caillou -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (4.4.2009 22:28:08)

Na šoli, ki jo obiskuje moj otrok pa niso imeli tega tekmovanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. A niso vse šole v tem? Me pa res zanima odgovor.




Pikabu -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (4.4.2009 22:33:09)

Caillou, ne nimajo vse šole tega. To je plačljivo in se šola sama odloči, če bo tekmovanje. Drugače je pa do (mislim vsaj) 6. razreda samo šolsko, od 7. naprej pa tudi potem regijsko in državno. Mi smo se odločili, da tega tekmovanja ne bomo izvajale na razredni stopnji, potem na predmetni ga pa imajo. 




caillou -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (4.4.2009 22:35:18)

Škoda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Emi bi pa to tako ustrezalo. Hvala, ker si se oglasila.




Luni -> RE: Matematično tekmovanje Kengurujček v prvem razredu? (6.4.2009 13:22:28)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Naš 12-letnik je osvojil 1. mesto v njegovi kategoriji na šoli (6. razred), lani ni tekmoval, v 4. razredu je bil ravno tako 1.
Naš drugošolček je pa z eno napačno rešeno nalogo osvojil 2. mesto skupaj s še šestimi vrstniki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Super sem ponosna na oba, za drugošolčka je bilo to prvo tekmovanje (če izključim bralno značko).
Ja, pa oba sta osvojila bronasto. Ta starejši drugo leto tekmuje že za srebrno...




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]