Kampiranje ob Blatnem jezeru (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje



Sporočilo


silvy -> Kampiranje ob Blatnem jezeru (10.3.2009 14:38:33)

A je kdo bil tam? Ponudb je veliko, a nevem katero bi izbrala. Malo sem čekirala po netu, pa mi ni čist vse jasno. Zanima me:
- kateri kamp priporočate (z 2-letnikom)?
- kateri kraj sploh?
- kakšen je dostop do vode?
-baje da je voda nizka, kaj pa temperatura vode?

Aja, radi bi bili blizu plaže, pa da so igrala ....ne bi se pa radi selili iz kampa v kamp, ker smo preleni za take zadeve.

Hvala!

Silvy




ribica. -> RE: Kampiranje ob Blatnem jezeru (10.3.2009 17:59:14)

glede kampa ne vem, samo voda je primerne temperature in tako nizka, da bi po moje lahko šel na drugo stran brez da znaš plavat.




Katjusa -> RE: Kampiranje ob Blatnem jezeru (2.4.2009 23:00:29)

mi smo bli enkrat na blatenem jezeru.... super je blo dober dostop do plaže igrala med kampom in plažo.... voda je super v vodi mivka, ful plitka daleč od obale, je pa treba pazit k se otroc (mal večji) igrajo in delajo luknje v dnu, ki se seveda ne vidijo in ti naenkrat zmanjka tal pod nogami, predvsem je nevarno za male otroke in če neseš melega otroka in padeš.... šli smo na spodnjo stran (bojda je boljša kot zgornja) slabe strani takratnega kampiranja so pa na prvem mestu komarji in potem železnica in glavna cesta.... sicer železnica niti ni tak moteča, čeprav je potekala v bistvu posredi kampa ampak ta glavna prometnica je pa res bla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] dolgo v noč je promet in potem že zgodaj zjutraj....
na žalost se imena kampa ne spomnim blo pa je ful poceni in zelo lepo urejeno, mi smo šli kr na blef tam je tak polno kampov tak, da če tud greste kr tko boste hitro našli kar vas bo pritegnilo.




Stran: [1]