RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


blaža -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (22.4.2010 19:55:18)


IZVIRNO SPOROČILO: Natyy

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Ja no, res sem zašla s teme.

Naj pa povem še to, da zaradi takih delavcev na črno, pri nas nekateri ne morejo dobit službe in to povzroča marsikak problem v državi.

Pa še to, da sploh nisem mislila v prvi vrsti na Slovence, ampak na šipterje, če že hočete tako. In ja - parket zna položit tudi vsak s faksom, samo če mu enkarat pokažejo. Ali pa celo ne.

Ne morem mimo dejstva, da je pri nas raja na splošno res neumna, pa naj bo moja izjava idijotska ali pa ne - ker pardon, a ne, ampak ob takih ničvrednihh izrodkih, ki se sprehajajo po Sloveniji, ne morem bit več tolerantna.



Je že res, da živimo v pravni državi v kateri velja svobora govora a tvoje izjave presegajo mejo dobrega okusa, še bolj pa mejo izobraženega kadra.


Poka ti jih pa res pokaš.[sm=jezicek.gif]




luan -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (22.4.2010 20:10:50)


IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Ničesar, kar rečem, ne obžalujem, ampak srčno upam, da se vam ne zgodi to, da vam kak šiptar ugrabi otroke in jih proda za organe, ker to delajo. Od česa pa mislite, da si nekateri postavijo vile - na račun zaslužkov v gradbeništvu ne, ker je to samo sredstvo za prikrivanje pranja denarja. Zato jih pa, ja priznam, ne morem videt. Proti nikomur durgemu nimam nič, ampak če se hočejo pa enačit z nami, naj se pa začnejo prilagajat.

Kar se tiče plačila delavcev, pa naj se sliši diskriminatorno ali kakorkoli, ni mišljeno tako, delavec z osnovno šolo ne more bit več plačan kot pa nekdo, ki je naredil zraven še 8 let faksa in prisleva intelektualni kapital, da sploh neko gospodarstvo države požene naprej. Pri nas je to premalo cenjeno, zato pa smo tam kot smo...


Ja madonca kako diskriminatorno si pa ti nastrojena[sm=smiley13.gif].
Kar se pa faksov tiče in plačil pa samo še to, pokaži mi koga ki ima 8 let faksa pa polaga parket(in to ne dela na črno).Po dogajanjih zadnjih let pa nas je ravno ta tvoj tako imenovani intelektualni kapital pripeljal v situacijo, katero trenutno živimo.
Pa še to in to si dobro zapomni: Sodi in sojeno ti bo.




Julija08 -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (29.4.2010 18:18:23)


IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Men je to katastrofa, da en navaden delavec z nedokončano OŠ računa in zasluži na uro več, kot pa nekateri s končanim faksom. Pol imaš pa tako - polno nevzgojenih otrok, ki jih imajo nekateri po 6, 7 ali več (govorim za kake Albance), mama nikjer ne dela, foter dela na črno, imajo vilo, vsak svojo sobo in vsak svoj LCD, vsak svoj Laptop - v šoli se jim nič ne ljubi, ko bo pa konča, bo pa itak kao kr že nadzorni na nekem gradbišču. Živijo na račun države - poleg tega npr. da dobijo še malico zastonj, kosilo zastonj - naši, ki se pa trudijo, pa niti štipendije za faks ne dobijo.

No, a vidite, kam to vodi? Zato jaz ne najemam takih dragih delavcev. Nisem še pri parketu, sam bova našla cenejšega. Mogoče kakega res reveža, ki bi bil pripravljen to naredit ne ravno za najbolj mizerno plačilo, ampak za neko zmerno pa ja. Milim pa tudi, da bodo še krvavo prosili, da bodo lahko delali in upam, da je to res - da jih počasi že pošiljajo nazaj, tja kamor spadajo. Ne vem, kaj bi drugače bilo, množijo se ko podgane... pardon izrazu, ni primernejšega.

Težko je poiskat v redu in poceni delavca, ampak malo, ko vprašaš, najdeš.






Mislim, halo????

Veš kaj kar se tiče cene parketa sploh ne mislim debatirat, ker ne vem kakšne so, amapak moj trenutno dela kopalnico pri nama doma (in ima faks ne dokončano OŠ [sm=zmeden.gif]), ker pa je bil njegov oče zidar se pač spozna na vsa možna dela in se jih tudi sam loti, prav tako je položil sam vodovod in vse ostalo. Edino elektriko nama je prišel nekdo zrihtat.

Ampak hočem povedati to, da toliko kolikor se je v tem času namatral, dobesedno bi na koncu koncev raje nekomu plačala, ker tako delo ni enostavno, mogoče zgleda enostavno ampak ni. In "fizikalci" si svojo plačo tudi krvavo zaslužijo, pa niti slučajno v povprečju niso velike. Zaradi kakšnega ki odira ljudi (pa kar naj jih, če se prej ne pobrigajo koliko je realna cena) pa ne moreš kar nekaj posploševat.

pa mislim, da tebe bolj motijo Šiptarji pa Bosanci pa bogve kdo še, jaz jih kar nekaj poznam in za večino nimam nobenih pripomb so pridni in delavni ljudje...za razliko od mnogih slovencev.!!!!




baguSka -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (29.4.2010 19:20:15)


IZVIRNO SPOROČILO: Borisa

Cene je 8 eurov za polaganje in montažo zaključnih letvi plus material če je moj
informacije na 041 258 628


Jp, mi2 sva tud pred casom izdala povprasevanje in se nama jih je kar precej javlo za ceno okoli 5€ na kvadrat za enako storitev. Ampak zal nimam jaz naslovov, moram pa moza vprasat, ce jih ima on se kje... mi2 sva zaenkrat tole prelozila, zarad nekih drugih financnih obveznosti.




Miro007 -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (22.9.2015 9:46:50)

Evo primjer, savjet za kupovinu: Polaganje parketa. Pogledajte kaj se nudi ;D




robista -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (11.7.2016 9:18:22)

mojemu kolegu so tile delal http://www.hotenjka.si/parketarstvo , menda razmerje cene in kvalitete super. Mogoče ni dobro gledati le na denar ko gre za polaganje parketa, namreč služil vam bo kar nekaj let in je fajn da je položen tako kot treba. V vsakem primeru se je dobro pozanimat malo tudi glede kvalitete in ne samo na ceno. Zgolj moje mnenje.

Srečno vsem




mpritr1 -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (28.2.2020 12:34:51)

Tukaj boste našli cene za parket (polaganje parketa, material, brušenje, lakiranje, kitanje, letve, ...) https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/parket/parket-cena-za-polaganje-parketa-in-kateremu-mojstru-za-parketarstvo-zaupati/




mpritr1 -> RE: polaganje parketa - kolikšna cena? (19.3.2020 19:03:01)

Že obnova parketa stane 12-55€/m3...




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]