Anonimen -> RE: Februarčki 007 - 2.del (20.6.2009 8:22:07)
|
Morgen punce! Js sm budna že od 6.30h. Morm si eno kavico privoščit, ker bom ekran pojedla, kolk zeham. Moj je šel nekam z mojim atijem in me je prvič zbudu ob 6h, ko je luč prižgal, da si je najdu kaj za oblečt, pol pa še ob 6.30h, ko mi je prišu dat ljubčka in mi rečt adijo. Jooojjjj... Sm kr slabe volje. Js se pa vedno zmuznem, da ga ne zbujam. Sem pa celo noč imela sprehode do Alena. Učeri sm prišla po njega v vrtec in je kr sedel tam v kotu stopničk, si z rokicami podpiral glavico in imel čist solzne učke. Mene se je ful razveselil, sam ko sm ga vidla, sm vedla, da neki ne štima. Vročine je imel 38,8 Pa nobena ni opazla! Mater! Pa že baje cel dan ni čist pri sebi, skoz je jamru, da bi šel ajat. Sm rekla, da naslednjič če bo tako, naj me takoj pokličejo. Sm mela slabo vest, da sm celo jutro počivala doma pa neki brezveze prčkala, bošček pa bolan v vrtcu. Zjutri mu pa res ni bilo nič videt. No, zdej čez noč ima normalno temperaturo, bomo vidli, kako bo danes. HB, da se je ohladilo. OK, da ne težim preveč, lepo se imejte!
|
|
|
|