majuška10 -> RE: Majčice 2009 - 4. del (15.4.2009 12:18:01)
|
dobro jutro -dober dan! spanje: pa kaj je s tem spanjem! vas berem, da ne morete spat, tudi jst ne morem, pravzaprav zaspim ob 11h zvečer pol se ob 2h, 3h zjutraj zbudim, grem lulat, pol pa hudič nazaj zaspat, do 4h zjutraj sem danes medla. nas menda naši zmajčki pripravljajo na nov bioritem al kaj. odtekanje vode oz. izcedek: sem opazla da imam tudi jst povečan beli tok, se mi pa čez celo nosečnost pojavlja, vsak dan, da imam mokre spodnjice, kot bi se polulala, ampak je prozorno, ne vem ali je od potenja al kaj. tudi sedaj ni nič drugače sam me pa zdej skrbi kaj če je to ta voda. med pregledi mi je G. vedno zagotovila da imam plodovne vode dovolj. pokica, mogoče bi blo res fejst, da se greš pokazat, ali pa da vsaj prej pokličeš svojo G. in jo vprašaš. drgač sem pa bla danes na pedikuri, da bom imela lepe nogice. ma sem prav uživala. cele dneve sam neki pospravljam (bolj pospravljam bolj je razmetano). je reku moj dost tega, tko da sem si šla mal razvajanja privoščit. pa še na masažnem stolu sem sedela, tko da sem res uživala. zdej pa veselo v kuhanje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|