petrazg -> RE: Majčice 2009 - 4. del (8.4.2009 11:34:11)
|
Blueeyes... ti imaš pa res smolo. Se mi kar smiliš, ker vem da te skrbi, oni pa se takole obnašajo... Glavno, da je z Gajo vse ok, da ima še dovolj plodovnice in se bo še nakaj časa grela pri mamici. Glede poznanstev je pa tako... če koga poznate, ga pokličite, ker res pomaga... Žal se to dogaja... Midva v Lj, ne poznava nobenega zdravnika, samo eno babico. Je od mojega bivša sošolka in jo je poklical, ko so me peljali na oddelek in so mi vsake tolk čase povedale, da me pozdravlja in da sprašuje kako sem. In avtomatsko so me lepo imele... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čez sprejemno ambulanto pa tudi ne ,morem povedat nič slabega. Sem bila tam v soboto in v ponedeljek, dve različni smeni, obe sestri full prijazni, zdravnika prav tako... Pa zraven sva imela malega, ker ga nisva imela kam dati, pa je šla po njega , da je lahko bil z mano na ctg-ju (obakrat), ena mu je bonbone prinesla... Ne vem, očitno je res tako kot naletiš... Mene npr. žive ne spravite v Leonišče... tja ne grem pa nikoli več pod nobenim pogojem!!! ttmmbb - nalepkice imajo sestre zato, da vejo da so ti že odprle kartoteko in da imajo že nekaj podatkov zapisanih. Zakaj pa različne barve, pa nimam pojma... po moje, ne igra vloge... jih enih pač zmanjka, pa imajo druge...
|
|
|
|