Anonimen -> RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 (11.5.2009 17:01:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L Dobro jutro. Evo jem zajterk in pišem vam. No naš ati je šeu danes v službo tako da sva z malim sama, joj kok je lepo vreme, počakam da poje in da se zbudi pol pa šibava vn na sonček. Nas so pa zdele 2 dni krčki dajal ampak ne zelo sam nisem navajena ker pri tavelkih dveh ni bilo tega, ni blo sile tam kako minutko je jokcou pol se je pa pomiru, pa pet minutk mir pa pol spet, in tut ko se je pokakou je bil kakec zelenkast, sploh ne vem kaj bi jedla kaj takega nimam pojma, bomo vidli kaj bo danes. Oblačenje kako jih oblečete za ven, mi imamo kratek bodi pa dolg bodi pa jaknico, kapico žabice in hlačke, če piha ga pa še z dekico pokrijem, a je preveč? Punce držte se in uživajte čau. Meni se to zdi absolutno preveč. Mi smo šli včeraj na sprehod, pa je imela Ela oblečen bodi z dolgimi rokavi in tudi čez nogice, potem pa samo kapico in dekico in je to to. Tako da je imela le eno plast blaga na sebi, potem pa dekico. Glede na to, da je bilo zunaj 27 stopinj in je bilo meni v kratkih rokavih noro vroče, sem sklepala, da je ne zebe. In res: imela je tople rokice, tako da kakšne žabice bi jaz absolutno dala vstran do septembra. Patronažna mi je rekla, da za poletje, ko bo res vroče, svetuje, da je otroček čim več nag in pokrit le s pleničko, da se mu "lufta" kožica in ni zavit v plenice in cotice.
|
|
|
|