Estrella* -> RE: Majski hroščki 2008-18.del (9.4.2009 20:01:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabila napisat, da sem bila danes zopet v šopingu z Vidkom, sem si kupila še 3 majčke, sem bila res potrebna majic. Vse, ki jih imam doma so mi premale[sm=smiley9.gif] . Če pa sem skoz lačna. Ko nosečnica. Nonstop bi nekaj jedla, ne glede na zaporedje. Prej sem pojedla malo sladoleda, spila kavo, vmes sem pojedla še eno breskev iz kompota, pa sem še vedno lačna. Pa sploh me ne gane, da nisem mogla danes v trgovini oblečt hlač št.42, jaz pa imam doma same take hlače, pa 40 št., 10 hlač imam doma najmanj za pomlad in poletje, ampak jih ne morem oblečt. [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Namesto, da si kupuješ nove stvari bo treba na dieto. [sm=smiley36.gif] Te čisto razumem kako se počutiš ko odpreš omaro pa ne moreš nič oblečt. Mene tako živci dajejo in utrujenost, da je lakota zadnja stvar, ki me skrbi. Sploh je ne čutim, razen ko imam cuker na najnižji stopnji. To se tako lahko sliši..............[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|