scorpiogirl -> RE: Aprilski srčki 2008 (3.11.2009 10:05:03)
|
Ola! Roberta, sem ti poslala ZS [sm=smiley1.gif] se pa pri ponudbah po Hoferjih in navalu na akcije pomoje ni za bati, da bi bilo kombinezončkov lih za izvoz [sm=smiley36.gif] Fajn, da je bolha spravila nekaj aprilčic na plano, da se malo več javljate/mo [sm=smiley36.gif] Nile, čestitke za nečakinjo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa seveda mamici tudi [sm=smiley1.gif] je pa res tole en mali pikec [sm=9nebesa.gif] jst sem včeraj prvič videla našo pikico, ima slikica že častno mesto na steni [sm=9nebesa.gif] in zdaj imam malo bolj "občutek" [sm=nosecka.gif] oziroma, mal bolj "verjamem" v tole [sm=jezicek.gif] pa sej jst že težko zgrešim ... mal mi je slabo (lih za [sm=smiley11.gif] še ni, je pa včasih že tam-tam), pa kar nekej že vzhajam [sm=smiley3.gif] mi sploh ni jasno ... v 7 tednu, pa me hlače že tiščijo, če sedim. Večjih skor ne smem dat nase, ker mi bojo dol padle (kadar stojim, mam še čist dost prostora), moje kavbojke pa v službi pod puloverjem kar odpnem [sm=smiley36.gif] doma nisva še nikomur povedala (no, jst sem najboljši prijateljici, ampak to ne šteje [sm=smiley36.gif]), pa bo najbrž tud to kmalu sledilo, da mi bo lahko brez skrbi tudi na obiskih slabo, pa se mi ne bo treba pretvarjat [sm=smiley36.gif] Malinca, super, da je z Galom vse ok [sm=smiley20.gif] o našem zdravstvu pa ne bom ... jst sicer nimam kakšnih negativnih izkušenj, je pa res, da imam srečo in zelo malo stika z "belimi haljami". MM ima glede tega malo bolj smolo, tako da jih večkrat vidi, ima pa tudi že kar nekaj dogodivščin ... med drugim so mu tudi pozabili dat narkozo pred operacijo [sm=zmeden.gif] Majček, deli z nami podrobnosti pa veselje prvega pregleda, nooooooooooooooooo [sm=smiley2.gif] tko, spet mal delat (kdo bi si mislil [sm=smiley36.gif]), imejte se krasno, kolikor se da [sm=metulj.gif] aja, še tole ... sneg gre, glej zunaj sneg gre (pa vsi vozijo kot bi ga blo že cel meter) [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|