mens. po porodu ali še zmeraj čišča (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


glen -> mens. po porodu ali še zmeraj čišča (5.4.2009 21:08:10)

Pozdravljene.
Po porodu mi  je čišča trajala cca 5 ted.
Zdaj po 3 ted.(8 ted. po porodu),pa sem dobila rdeče rjav izcedek, ki je bolj podoben [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
Kaj menite je to neke vrste bolj švoh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ali je še zmeraj čišča
lp





misa4 -> RE: mens. po porodu ali še zmeraj čišča (5.4.2009 21:28:47)

Jaz sem imela čiščo cca. 4 tedne, potem je bil 2 dni mir in je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prišla. Takoj nisem vedela za kaj gre in sem G klicala, pa je rekel da je to M. Trajala je 5 dni, potem čez en teden pa druga runda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ja pa polno sem dojila.

Verjetno je M.




glen -> RE: mens. po porodu ali še zmeraj čišča (5.4.2009 21:50:38)

misa 4
Hvala,ja jaz tudi polno dojim.
Zaenkrat ni nobenih sprememb glede dojenja.
Pri tamali 4,5 leta nazaj sem pa dobila 1.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],ko je imela mala točno 3 mes.
Do takrat sva se lepo polno dojile,od tistega dne dalje, pa za noben bog ni hotela ne joške, ne če ko sem si mleko stisnila,in pediatrinja mi je takrat rekl,a da je mleko ko ima ženska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]hormonsko malo drugače.Ene to zelo moti drugi tega sploh ne opazijo,mislim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
Upam da nebo kot v 1. ker si res želim še dojit.





Hope2 -> RE: mens. po porodu ali še zmeraj čišča (6.4.2009 6:36:24)

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Jaz sem imela čiščo cca. 4 tedne, potem je bil 2 dni mir in je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  prišla. Takoj nisem vedela za kaj gre in sem G klicala, pa je rekel da je to M. Trajala je 5 dni, potem čez en teden pa druga runda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  Ja pa polno sem dojila.

Verjetno je M.


Skoraj enako, 2 dni po čišči menstruacija, kljub polnemu dojenju, potem 1-2 tedna mir in spet M, potem pa 50 dni mir pa spet M. Zdaj je mali že 5 mesecev in se še dojiva, k sreči ni vplivali na količino in okus. Mal je sicer takrat imel krizo in se nekaj kregal z joško (razlog nezan), ampak sem vztrajala in je minila kriza.




Stran: [1]