pozdravcek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


kiky -> pozdravcek (10.5.2005 9:41:17)

vsem skupaj lep pozdrav,. kakor je mogoce ze katera opazila me kar dobre tri mesece ni bilo na forrumu, to pa zato ker sem bila ze skoraj preobremenjena s tem branjem razno raznih tem,. po letu in pol se vedno cakava na malo pikico ,ki pa je ni in ni:((:((:((, narocila sem se na pregled h kinekologu a ga imam sele 02,06,2005. povedati pa vam moram da sem imela pred devetimi leti (20 let) splav . A je mogoce krivo to , da se sedaj nic ne prime????

zaskrblena KIKY :zmeden2::zmeden2::zmeden2:





emaa -> pozdravcek (10.5.2005 9:50:27)

mislim, da splav ni vplival, saj potem tudi po ss z abrazijo ne bi mogla nobena zanosit, pa zanosijo. Glavo pokonci, si pač na izmed nas, ki bo prehodila malo daljšo pot, da bo prišla do :duda:, ampak prišla pa bosta do tja, tako kot me vse.

LP:rozica:




anadejka -> pozdravcek (10.5.2005 12:25:09)

Jest tut mislm,da se ti ni treba za to sekirat.Vidva kar lepo k zdravniku pejta in tam vama bodo vse povedal kaj pa kako in bosta velik bolj mirna.Pa še bebico bosta dobila.

Vso srečo!!!:rozica:




svizc -> pozdravcek (10.5.2005 13:08:18)

za to se ti pa res ni treba sekirat se boš preveč obremenjevala ti kar odmisl na tisto in misli pozitivno naprej;);)
zdravniku povej da se že tolk časa trudiš in ti bo sigurno dal napotnico za preiskave tko da boš vidla kolk bo fajn ko se bo neki naprej premaknil;);)
do takrat pa tisga:hudicek: odganji tako da bosta s svojim:love: čimveč in takrat ko ti paše:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
zate:rozica::rozica::rozica:




Stran: [1]