ursa_p -> odlocba vrtec (je tu kdo, ki v letu 2007 ni bil celo leto zaposlen) (8.4.2009 20:09:26)
|
Pozdravljeni! Midva sva dobila vceraj odlocbo in sva bila cisto sokirana. Padla sva v 5 razred, s tem da najina placa ni nic kaj velika!!! Danes sem naredila informativni izracun v katerem je pisalo, da pademo v 4. placilni razred, ne 5-ega. Zdaj pa me zanima. Kaj ste morali predloziti tisti, ki v letu 2007 niste bili celo leto zaposleni. Katere placilne liste? Midva sva morala predloziti placilne liste za mesece: oktober, november, december 08, regres 08 in kopijo delovne knjizice!!! V informativnem izracunu je pisalo, da moram dati podatke od plac za mesec november 08, december 08 in januar 09, kar ni enako s tistim, kar sva oddala midva in nikjer ni pisalo, da morava tem dohodkom dodati tudi regres!!! Midva sva oba zaposlena od leta 2007 - moj od oktobra 07, jaz pa od novembra 07. Ima kdo isto situacijo in kaj vse so od njega zahtevali. Ali pa vsaj da je en clan zaposlen od leta 2007 (in ne celo leto). Upam, da mi bo kdo lahko pomagal, ker 5. placilni razred je pa res too much. Lp, Ursa
|
|
|
|