neboglasnica -> RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del (16.5.2009 8:29:52)
|
Ojla, čveke.... IZVIRNO SPOROČILO: lex neboglasnica tole sem dobila jaz iz sviza: Pozdravljeni! Niste navedli koliko dopusta iz leta 2008 ste v letu 2008 izkoristili, niti niste navedli koliko imate skupno dopusta za leto 2008. (30 dni, koristila 12 dni) Vi ste v letu 2008 delali manj kakor 6 mesecev, za to bi morali 10 dni dopusta iz leta 2008 izkoristiti v letu 2008. Preostanek nad 10 dni pa boste lahko izkoristili do 31. 8. 2009. V kolikor niste porabili vseh 10 dni v letu 2008, vam je neporabljeni del do 10 dni propadel. (sem 12 dni) Lep pozdrav! Tone Seliškar, univ. dipl. pravnik strokovni sodelavec za pravne zadeve SVIZ Slovenije Ja, do 31.08., kar pa ne pomeni med šolskim letom. Zato šolnice moramo delat. Ma ja, saj ni panike, ampak tako kot je rekla Glugluglu, razlike me strašno pojezijo. Zimski tudi ni treba v šolo, Metuljčici tudi ne, jaz bom pa morala delat. Saj mi ni težko, ampak v 14 dneh bom samo drek mešala. Star dopust bom pa lahko koristila od 25.06. dalje... Glugluglu: meni poteče porodniška 10.06. Lex ima verjetno za en mesec podaljšano, ker ima tri otroke do osem let. Iraya in Tariq: draga mala sončka, prva sta, ki med nami praznujeta, zatorej bodita še naprej sonček in lunica za mamico in očija, pojdita skozi življenje z lahkotnimi koraki, s čim manj ovirami. Kaj več pa kasneje, mi misli še ne delajo, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|