kako ste sem nova in mam punčko.stara je 3 leta.v juliju bom rodila še fantka.na ringaraji sem nova.rada bi spoznala nove dobre prijateljice,šle kdaj na :kava::kava::kava:možno v ljubljani ali njeni okolici.prosim,da mi pišete da dobim nove prijateljice.lahko bi se pogovarjale.
prosim pišete
lp:kuza::kuza:
pravljica -> ojla (16.5.2005 20:47:39)
evo, še ena julijka :bravo: in še en :modri: :)- najprej se pofočkaj pod "seznam nosečk"...pol pa spremljaj "julijke" do konca 8)
Tiamo -> ojla (16.5.2005 20:48:18)
Pozdravljena,
tukaj smo same prijateljice in v formu srečanja se menimo za :kava::kava::kava:.
:bravo::bravo::bravo:
merida -> ojla (16.5.2005 22:16:18)
Ja, za :kava: in debate smo pa vedno za, pa tudi nove družbe se nikoli ne branimo. Če si z Lj, potem kak kofetek res ne bi smel bit problem-tko da, se beremo se vidimo in se imamo radi....
CIPRESA -> ojla (17.5.2005 6:55:59)
Dobrodošla med julijami!!!!!!!!
Za :kava: pa jih je kar veliko in ravno včeraj sem videle da so se naše julije menile zanjo. Jaz zaradi moje rizične nosečnosti ne grem nikamor:(( pa saj bo se ne smem pritoževat ker se drugače dobro počutim, le moja ginekologinja mi je svetovala še vedno bolj počitek in čim manj vožnje z avtom zaradi tresenja. Tko da bom v mislih z vami.