murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (20.8.2009 23:55:16)
|
No pa da s eše jaz pofočkam. Danes smo bili na 3D in sva kar malo razočarana. Ko sem se naročala za pregled sem ji povedala datum zadnje M in je rekla, da lahko pregledopravimo še v tem tednu, ker se v 30. tednu še lepo vidi. No in na koncu je rekla, da je mala po UZ-ju velika že za 31t4d. Sicer sem jez že ves čas govorila, da sem imela O teden prej kot ponavadi in da se datum poroda sigurno zamakne, tudi na pregledih so od vsega začetka vsi govorili da je nekje za teden razlike, vendar tega nihče ni popravljal in je datum ostal nespremenjen. Tako da je ta zdravnica zdaj rekla, da bo kakšen teden sigurno prej. No in seveda se posledično tdui ni več lepo videlo, ampak vseeno pa smo ujeli kakšne luškane trenutke. Mala je že z glavo obrnjena navzdol, tako da nam je pokazala smao pol obrazčka, a še to je dala roko spredaj, tako da se zraven vidijo prstki. Ampak vseeno je bilo zelo, zelo lepo, da sva zopet videla našo lepotičko. Sva pa s sabo vzela tudi mojo sestrico, ker si je želela, tako da sem ful vesela, da je lahko ta trenutek delila z nama. Kar se tiče srečanja, jaz sem načeloma za, če se ne bova z mojim odpravila na kakšen podaljšan vikend. Letos namreč nisva imela pravega dopusta in potem tako izkoriščava dneve, da skočiva kam, ko pride prilika in ko je lepo vreme. Tako, da dajte me na seznam, če pa ne bo šlo, bom pa sigurno vedela nekaj dni prej. No malo sem se razpisala, ful imam še za pokomentirat samo šibam zdaj pančkat. Nočko vsem...
|
|
|
|