PERSIDA -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (23.9.2009 0:48:57)
|
miklarom- najprej moje iskreno sožalje.Ne morem verjet ,da so ti kaj takega naredili na ukc lj ,ko ,pa so znani in uspešni ,da takšne male borčke rešujejo uspešno. Tudi sama sem zanosla po ivf postopku v mbju in to z dvojčkoma.Ko sem bila na porodni mizi me je porodničarka vprašala zakaj si nisem dala vstavit samo enega otroka saj je to moj prvi poizkus in ali sem si res želela dvojčka.Ne vem kako imajo ljudje v določenih primerih srce ,da vprašajo kaj tako neumnega.Mogla bi jo postavitv našo kožo ko se ne vem kako dolgo mučimo z zanositvijo in molimo ne vem komu da se nam uresničijo sanje.Takrat se mi je to res zdelo neprimerno glede na to ,da sem rodila dva meseca prezgodaj. So ,pa enega od dvojčkov imeli na 100% kisiku 13 ur preden so ga premestili na pediatrijo in se je tako dolgo matral in sopel ,da ko danes pomislim na to me je kar groza.Po eni strani verjameš v to ,da vedo kaj delajo po drugi ,pa si zastavljaš polno vprašanj.Moja nosečnost je potekala bp do zadnjih 14 dni ko sem dobila povišan pritisk in končalo s porodom.Bilo je težkih dva meseca a danes sta fanta hvalabogu skoraj poplnoma zdrava.Po eni strani sem doživela toliko šokov ob začetku mojga bivanja v bolnici ,po drugi strani,pa toliko pozitivnega kako so se borili na pediatriji za malega borčka. Res ,pa je nekaj ,da ko vidijo napisano IVf postopek si avtomatsko ožigosan.Sem imela cimro ,ki dela v lobarotoriju ivf in marsikaj izvedela. Drage borke vsem želim ,da se vaša pot konča srečno in da nikoli ne okusite grenkobe.
|
|
|
|