murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (29.9.2009 10:29:42)
|
Sonček85- Iskrene sožalje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Aquica- [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Mikla- Vesela sm, da si se odločila, da znova poskusita. Občudujem te, da ima toliko poguma, vendar vedi, da na koncu, ko boš dobila v roke zdravega otročička boš videla, da si se pravilno odločila. Potrebno je vztrajati. Ko pa ti bo težko, pa smo me tukaj in se kar obrni na nas. Kavica pa sigurno pade, prav rada bi te spoznala!!! Bodi močna še naprej!!! IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 A ima katera izkušnje s vozičkom IMPLAST BOLDER (4)? Mi je zelo všeč, vendar ga še nisem zasledila v nobeni trgovini, da bi ga lahk vidla v živo. Našla sem ga pa na spletni strani mimo vrste.com. Jaz imam Implast Clipperja in sem za zdaj zelo, zelo zadovoljna z njim. Sem pa v živo videla Bolderja in sicer 3, ker sva se z mojim dogovorila s spletno trgovino in sva ga šla pogledat v Maribor. Potem sva se sicer odločila za Clipperja, ki ima samo malo drugačen sistem in pa je tudi manjši in je bil mojemu ful bolj všeč, meni pa je bilo vseeno ali eden ali drugi. Tako, da na tej strani boš našla kakšno informacijo več, zraven pa je tudi telefon in se lahko dogovoriš za ogled vozička in mislim, da ne bo nobenih težav. http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki/implast-g115.shtml Vsem ostalim pa tudi lepe pozdravčke. Jaz danes in jutri še zadnjilč delam, potem pa malo dopusta in dokončne priprave na našo pupiko... :))) Jaz jo že tako nestrpno pričakujem, da vam sploh ne znam povedati. Jutri imam tudi pregled in pa z mojim praznujeva 8 let, od kar sva skupaj, tako da bo še pester dan. Bodite lepo, jaz pa grem spustit mal kužiko, da se zlavfa na vrtu. Papa
|
|
|
|