Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (6.6.2009 7:29:26)
|
pa dobro jutro! ste se pa natipkale včeraj... sm kr brala in brala.... [sm=smiley36.gif] kar se PLAZENJA tiče (torej tisto po kolenčkih) je Sara prav taka kot BUBI na tistem posnetku. sm hotla njen posnetek gor dat pa mi nekej ne štima [sm=zmeden.gif] se je pa pri Sari plazenje res začelo čez noč... prej se je samo vlekla z rokicama ali pa se odrivala nazaj... mal se je začela postavljat na kolenčka, bla tako ene par sekund, pol pa spet na trebuh... pa vrtela se je v krogih... pa je nič nisem sama priganjala... mogoče sem ji kdaj pred nosem kazala mobitel/časopis in se je stegovala do njega... in bla huda, ker ga ni dobila... ampak bistveno s tem nism nič pripomogla. Sara se je res sama od sebe začela plazit. verjetno je k temu pripomoglo to, da je že od drugega meseca čez dan vedno na tleh. najprej je bila v igralnem centru, nato na airexu, sedaj pa povsod. [sm=smiley36.gif] sedaj pa se pospešeno dviga ob vsaki stvari, ki se jo lahko prime- kavč, postelja, omara, ogledalo, predali... pa ji valda spodrsne in mamo že vse pobuškane nogice, par bušk je utrpela glava, prstki prišipljeni... groza! čez dan jo dam v stajico samo, če moram na stranišče... jo pustim, da raziskuje in vadi gibanje. je pa to zame napooooorno in sem zvečer čist crknjena... Sara pa zmatrana in pridno spi čez noč. pa tudi kar se gibanja tiče je bubi lepo povedala. zakaj ne bi peljal otroka na pregled? se mi zdi da s tem nisi nič preveč zahteven do svojega otroka ampak da mu želiš le vse dobro. in mu pustiti svobodo za gibanje in čas, da sam naštudira gibanje. no, moje mnenje.
|
|
|
|