Olivija* -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (27.5.2009 14:18:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..ja baje da korenček zapira.... jaz sem ga pa zdej res kr velik dajala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ....banan pa nič ker mu ne grejo dol.... ja, korenček, banane, riž... to naj bi vse zapiralo. A je v začetku tudi imela težave s trdim kakanjem, HB ne tako hude kot pri Nikcu... ji ful pomagajo suhe slive. od začetka sem jih skuhala, včasih kar same, včasih z jabolkom in nato zmiksala. po tem je vedno dobro kakala. zdaj nič več ne prekuhavam, ampak kar zmiksam suhe slive s sadjem v kašico, če kak dan ne kaka. še prej, ko sem samo dojila in naša A ni kakala najprej 6 dni, se fuuul namučila in nato spet 5 dni ni mogla, sem jo pa peljala k P in je dobila tekočo laktulozo Lectecon. to ji še zdaj dam kakšno žličko, če res nekaj dni ne kaka. k sreči že dolgo ni bilo treba dat. dobi se pa to tudi brez recepta v lekarni. gloria, vesela bodi, da imaš še vedno možnost z dojenjem reševati take težavice. bosta pač malo kasneje preklopila na hrano. čeprav predolgo tudi ni vredu. moja znanka je dojila cca leto in pol, potem pa je mulc postal prav neznosen, kar vsaki ženski je vtikal roke pod majico in jih ščipal za joške, prav huronsko se je drl, če ni dobil zize in baje sta imela cele noči žurke, tako da je bila prav vesela, ko sta zaključila...
|
|
|
|