gold fish -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (5.6.2009 8:23:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud ne..... naš poje zvečer 150 ml grisa ali čokolinota - okrog 19...., potem mogoče spije še 30-40 ml.....pred spanjem..okrog 21.... pa je mir do jutra..... danes recimo do 8. Gold fish koliko pa Jaka zjutraj spije mleka oz. poje grisa? Jaz sem ravno prejle klicala P, ker Lana zjutraj noče jest. Je zvečer pred 19.00, potem pa zjutraj okrog pol osme in spije 50 ml AM (sem ga vmes že zamenjala, ker sem mislila, da ji okus ne štima), pol pa ker se mi to zdi premalo ji da še par žlic rižolina, keksolina ipd., ampak tudi tega noče več kot 10 žličk in že to jedva. Ker je bolj med suhimi sem raje poklicala in jo nesem drug teden vagat, ker tudi en tak obrok lahko pripomore k temu, da otrok ne pridobiva dovolj na teži, da me ne bo kap pri enem letu, ko jo bodo vagali. Probala sem ji dat vse možne stvari za jest, ampak noče nič kaj. ...malo prej je spil 150 ml AM.....pred tem pa nazadnje včeraj zvečer 150ml čokolino, pa pol ob 21 še 40ml AM pred spanjem...
|
|
|
|