pf -> RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) (5.6.2009 15:51:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft O Lara pravo razlago sem ji dala že najmanj dvajsetkrat, ampak ženska gleda skozi mene in me tudi ne posluša. Zanjo sem zrak Pol je pa ne spuščaj v stanovanje. Ta ženska nima rada nikogar, mogoče svojega moža in Lano, ampak kot pravim ona je prva in edina. Otroka bi celo rada privezala na sebe imam občutek. Če ima recimo moja mami v rokah Lano in jo carta, se tašča postavi za mamin hrbet in Lani potiho pravi pridi, pridi in ji z rokami kaže, da naj gre k njej. A je to normalno? Pa profesorica je. Čokjena. Saj stare profesorice so vse čokjene, mlade punce in ženske so super, zato jih pa stare prfokse ne marajo. Zadnjič ko je bila ta situacija sem imela močan glavobol, zato nisem nič rekla, ampak je imela srečo, da ni mama opazila, ker bi ji take povedala, da ne bi spala 14 dni. Hoče jo kupiti z darili malo tudi, ampak jaz kar mečem v omaro cotke in igrače, pa sem že rekla, da ne toliko kupovat, ker ne rabi, pa tudi tu sva že imele vojno, ne razume, ker ne posluša spet. Ko bo pa Lana vedela zakaj se gre, bova pa pošteno zaratili, ker bo romalo v keson, če bo preveč vsega. Jaz sem skromna in tega navajena in bom tudi njo vzgojila v skromno deklico.
|
|
|
|