|
krtekxx -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (14.7.2009 16:34:40)
|
V bajto je udarila najmanj ena bomba, če ni bila celo atomska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], pa nimam energije reda delat, čeprav punca spi. Projekt voda sem uspešno zaključila po 1,5 h čakanja ob nagi riti, da bo kaka kaplja ven pritekla. Običajno ne spi prav dolgo, ampak z razvito ritjo in lončkom pred luliko, da bi vanj ulovila to dragoceno tekočino, je spala več kot celo uro. Barba, pismo, pa se ti srce ustavi tako iznenada. Če se ne bo ponavljalo, potem je najbrž naključje. Kiara, sam z 71 cm ej pa tvoja prava velikanka. Samo iz lastnih izkušenj (sem pogledala moje mere v prvem letu) to čisto nič ne pomeni. Jaz sem se rodila s 56 cm in bila pri letu in pol 86...končala pa pri povprečnih 165. Vprašanje: A mislite, da je OK, če ji jabolko kar surovo naribam? Aja, pa še to, ko smo že pri hrani: banane ji niso preveč všeč, oz. jo kr ven pljuva. Medtem ko vse drugo, kar ji dam, lepo poje. Danes sem pa šla točno ob 12h na Šmarjetno s kolesom - ne mojim MTB temveč z enmu treking od babi. Po zelo dolgem času sem švicala, ne toliko zaradi napora kot zaradi sonca.
|
|
|
|